a jak mocowane do klosza ????
a jak mocowane do klosza ????
A jak wogóle dobrać się do środka lamp, jak je rozkleić?
czy lampy w alfie 156 sa klejone czy skręcane
PRZECZYTAŁ, OBADAŁ I ZBADAŁ NOI ZATWIERDZIŁ MAjESTIC
Nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie upierają się przy twierdzeniu, że lamp nie da się wymontować bez zdejmowania zderzaka!?
Gdybym sam tego nie dokonał, też miał bym może wątpliwości samemu nie sprawdziwszy ale już pisałem wcześniej jak się to robi i jeśli będzie okazja zrobię zdjęcia tej skomplikowanej z lekka operacji. Natomiast ktoś, kto ściąga do tego zderzak dokłada sobie niepotrzebnie pracy!
Wiem, że włosi często montują coś, jak gdyby byli pozbawieni inżynierów w fabryce ale akurat tutaj jest wyjście z tej sytuacji i teoria o ściąganiu zderzaka jest raczej niepotrzebna.
Pozdrawiam.
A mam pytanie:
Czy jest ktos w Warszawie, kto podjalby mi sie wymontowania lamp, polerki kloszy i pomalowaniu je a'la GTA? Oczywiscie za oplata jaka bedzie chcial, bo ja jestem kompletnie nietechniczny i nie chce sie sam do tego dotykac...
Pomozecie?
w okolicach 19 lipca będzie manual i foty na forum jak dokonac tej operacji bez zdjęcia zderzaka. Znajdę chwilę to pojadę do domu i z kolegą zrobimy właśnie lampy ie wyciągając zderzaka. Damy foty i stanie sie jasnośćNapisał Belfer27
bo krąży wiele mitów w tej sprawie:
- trzeba zdejmować zderzak,
- koniecznie rozkładać lampy po podgrzaniu w piekarniku lub mikrofali itd.
Lampy można rozebrać delikatnie bez żadnego grzania w piekarniku czy mikrofali, zdemontować można je bez wyciągania zderzaka itd.
Wszystko udokumentujemy z Belfrem27 i zapodamy foty.
pozdrawiam
Marcin
PomożemyNapisał Krzysiek_wawa
DD Znany tekst
Pisz na PW :wink: