Dostałem informacje,że wydech jest inaczej poprowadzony,średnica też niby jest inna.
srednica rury jest taka sama.jedna z roznic to to ze z puszki wychodzi prpsta rurka a w 1,9 jest ona wygieta o innych roznicach niewiem
Być może.Ulter twierdzi to co napisałem.
Chcąc wymienić pojedynczy tłumik na podwójny da sie kupić ta ramkę zaślepke w ASo zeby nie ciąć w miejscu prawej rury?
było Giulietta 1.8 '83 LPG, 164 2.0TS '94 LPG, 166 FL V6 2.5 24v LPG , 159 2.0JTDm 170km
jest Mini Cooper S 170 KM, Kuga 2.5T 250KM bo benzyna musi mieć doładowanie
Montowałeś ultera dedykowanego do wersji 1.9 w modelu 2.0 ?? Nic nie trzeba było przerabiać? Może bzdura,taką informację dostałem dzwoniac do nich pod numer ze strony ultera.
Edit; własnie dzwoniłem do ultera (508157101 dla weryfikacji).Potwierdzaja ze duplex dedeykowany do 1.9 nie pasuje do wersji 2.0,wiec nie wiem kto tu pisze bzdury.Dostałem informację,że być może taki wydech mozna cyt "dopasować",ale nie bedzie to już podlegało żadnej gwarancji.Zreszta już sam montaż takiego duplexa pozbawia nas gwarancji ultera,ponieważ znajdzie się on w niededykowanej wersji przez producenta.
Być może masz u siebie duplexa,być może on pasuje p&p,a może coś trzeba było przerobić o czym nie wiesz.Tak czy siak kupując duplexa nie otrzymamy żadnej gwarancji na niego, przeprowadzajac montaż w wersji 2.0.
Edit2: nie pasuje połaczenie: koniec duplexa - koniec układu ori.Koniec (połączenie) Duplexa był wygięty na giętarce oraz wygiety wieszak.To było zrobione w twoim aucie kolego.Masz gwarancje,ale tylko w Bystrej,w tamtejszym serwisi.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 22-11-2013 o 11:18