Mi wstępnie pasuje...A ROBIMY JAKI GRILL??? Bo niewiem czy rodzinnie zjechać czy na godzina wyskoczyć co by se łape podać i wymienić się numerami komórek![]()
Mi wstępnie pasuje...A ROBIMY JAKI GRILL??? Bo niewiem czy rodzinnie zjechać czy na godzina wyskoczyć co by se łape podać i wymienić się numerami komórek![]()
tam to ja mogę przyjść z buta nawetostatecznie rowerem się przykulać haha
verdebiancorosso
w piątek powinienem mieć czas wieczorem, choć to nie jest pewne, ale jeśli, to przyjadę
verdebiancorosso
Zależy od pogody i chęci z tym grillem bo w sumie dawno niczego z grilla nie jadłemA rodzinnie to jedynie psa mogę wziąć bo matka i siostra to raczej niechętne na takie wypady...
No i mam nadzieję że do piątku się zbierze więcej osób
Oczywiście jeśli ktoś z okolic Bytomia chętny na spocik to zapraszamyJa się postaram tam stać od 18 i czekać na wszystkich
Bardzo chętnie bym wpadł ale w sobotę pracuję do 22.00 więc nie dam rady niestety chyba że jeszcze jakiś inny termin wybierzecie...
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Ale my w piątek robimy spotaW sobotę to bym też czasu nie miał bo po Ciotkę jadę do Pyrzowic wieczorem.
To nasz pierwszy ale nie ostatni bytomski spot więc jeszcze się na 100% spotkamy![]()
Nazar Bytom nie taki mały to i miejsce się zawsze jakieś znajdzie![]()
mnie w ten piątek nie będzie, mam wyjazd weekendowy
verdebiancorosso