Gdzie i o której podjechać?![]()
Gdzie i o której podjechać?![]()
Fucel, też bym podjechał zobaczyć, ale... jestem dosłownie teraz 90 od Żywca, więc... nie bardzo mi po drodze"ale to nic, jeszcze będzie okazja" cytując ze znanego filmu
![]()
Nie mam już ich na aucie, możesz jedynie je zobaczyć w piwnicy - niestety dwie felgi to glut, dziś wysłał mi koleś pieniądze na naprawę alu. W przyszłym tyg mam już urlop, to zawiozę je do wulkanizatora. Z nerwów nie zrobiłem fotek jak była okazja, teraz dopiero pewnie będzie można rzucić okiem za tydzień. Ale powiem Wam, jest MEGA! Robi konkretne wrażenie, pełno ludzi mnie zaczepiało przez te 2 dni.
Ha, a ja już widziałem Twoją Bellę na tych felgach nawetStała sobie na Łęgi, ale tak właśnie lukam i widzę 16tki telefony
Takie same kupiłem na zimę, więc niedługo będę też na nich śmigał
Idealny kompromis między komfortem, wyglądem i kosztami. Zgrabnie wygląda!
O jak miło, fajny zimowy akcent! A co do ul Łęgi - prawda, mam tam warsztat za pawilonem PKOCzęsto coś tam grzebię, aktualnie prostuje i odnawiam z okresu powojennego okna
![]()
ładnie wyglądatak optymalnie do przemieszczania się po polskich drogach. 17" to już chyba dla bardziej ostrożnych :/ ja co kilka miesięcy musze prostować
myślę, że na tej 16" będzie Ci się dobrze jeździło
![]()