"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Panowie, prezentem będzie to że przyjedziecie, więc nie róbcie sobie dodatkowego kłopotuo 12 wyruszamy z pod domu pana młodego
jeszcze jedno pytanko. robicie po orszaku jakis spocik? bo nie wiem czy naszykowac wam jakies kiełbaski czy coś co byscie mieli tą wódkę czym zagryźc :p
Ja będę tak na 85 %
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Nie wiem jak reszta ale ja na pewno po orszaku spadam do domu.Ewentualnie mozemy skoczyc na jakas kawke do MacaNo wino moze byc jak najbardziej
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Mc będzie na pewnoPrzecież tradycję trzeba pielęgnować ha ha ha
- - - Updated - - -
Jak dla mnie kiełbachy może nie być...(po drodze w mc znajdziemy jakąś zagrychę ha ha ha), ale jakbyś miał za dużo ciasta weselnego to ja bardzo chętnie
A wesele tuż, tuż...
P.S. Kto weźmie na siebie kupno prezentu
- - - Updated - - -
wojtas a zaciski pomalowałeś??? Na taką okazję Bellą musi być zrobiona na błysk![]()
Ostatnio edytowane przez micorl ; 17-10-2012 o 19:36
ja również obstawiał bym za ciastem weselnym;]] ...prawdopodobnie , też bede wracał do domu
LISTA :
KwachuGSE
microl
ishan + kolega w 156
himek
przemek1
dam1an
pietropili
wojtas_aw
maciey
misia 85%
+ Rufik na czele i ode mnie 3-4 alfy
micorl i KwachuGSE ja czekam przy trasie 86 tak 10:50, z ciastem weselnym świetny pomysła ja bym był za opcją ishana kartka z życzeniami i zrzutka do koperty plus może to wino