Chciałem jeszcze podziekować wszystkim uczestnikom zlotu za bardzo dobrą zabawe, ciesze sie ze wiekszości sie podobało, a staraliśmy sie bardzo aby wszystko było na jak najlepszym poziomie, ciesze sie ze poznałem kolejnych wspaniałych ludzi których do tej pory znałem mniej lub bardziej z forum- Łukasz A., Bobryt, FR 33
Z mojej strony najwieksze słowa uznania i WIELKIE DZIEKI dla Roberta (AR_33) który potrafił to wszystko skoordynować, załatwić rzeczy niemozliwe do załatwienia(lotnisko, pomiar 1/4mili, szkołe jazdy, tor, hamownie,nagrody, puchary i dyplomy, sprzet który był niezbedny na zlocie i wiele innych o których na pewno zapomnialem) i w chwilach zwątpienia zawsze był pozytywnie nastawiony i mówił ze wszystko bedzie dobrze. I najlepsze jest to ze to wszystko załatwił ruszając góry, ogromny szacunek.
Najwieksze podziekowania równiez dla Kate i Freda, nie żałowali czasu, paliwa na dojazdy do Czestochowy, komórek i ogromu pracy na ten zlot, dzieki nim mieliśmy gdzie spać, co jeść, pić, opony na tor, konkurs wiedzy o AR, grilla, DJa, mielismy strone www i ogrom innych spraw.
wielkie dzieki tez dla: FR 33-załatwił eskorte Policji, Majkela, Łukasza A. który został wrobiony w pomoc :wink: , Bobryta za konkurs na najpiekniejsze auto zlotu, Ferrari1 za nagłośnienie i wyśmienite wino, Rudixowi za super muze, Superjahu za przywiezienie opon jesli kogoś nie wymieniłem prosze o zwrócenie uwagi.
To był mój 6 zlot Alfa Romeo, w tym trzeci Alfaholików i uwazam ze nasz był najlepszy.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze zobaczymy sie z wiekszoscią osób na kolejnych zlotach![]()