No to kolego ładną robótkę robisz, takie cudo ze szok a z której strony wawy jesteś, może była możliwość obejrzenia z bliska Twej Niunii
No to kolego ładną robótkę robisz, takie cudo ze szok a z której strony wawy jesteś, może była możliwość obejrzenia z bliska Twej Niunii
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
jestem dokładnie z Błonia, mieścina za Ożarowem Mazowieckim i jak najbardziej mogę zaprezentować autko![]()
dziś zapłaciłem za autko, na wtorek jestem umówiony, więc to już staje się faktem-Alfa dostaje drugą młodość, zdjęcia już wkrótce![]()
Alfa już się zaczęła zmieniać, trochę z poślizgiem, ale jak w ten projekt jest zaangażowanych tylko osób trzecich, od których kupuję części, to chyba nic dziwnego.. Jutro jadę do serwisu, popstrykać fotki, jak wygląda i na jakim etapie jest a na razie wrzucam fotkę silnika, jeszcze zabudowanego w dawcy
Niech się dzieje![]()
Trochę odświeżę temat- autko muszę robić sam, bo panowie z Arkuszowej są byt leniwi i aż żyga*** mi się chce na samą myśl o nich i z nieocenioną pomocą 75Andrew155 wyciągnęliśmy stary silnik z mojej Alfy i gdyby nie pogoda już drugi byłby pod maską.. Ale trudno, grunt, że już jest połowa roboty z głowy. Na razie tak to wygląda:
Wnętrze też będzie oczywiście po lifcie, już kupiłem wszystko a tak wygląda na razie:
![]()
Dziś zabezpieczyłem i pomalowałem podłużnice, było na nich troszkę rdzy a skoro komora silnika jest pusta, głupio było by to zostawić.. Kolor czarny, bo.. Alfa będzie czarna niedługoTaki mój kolejny kaprys, pół roku temu dostała nowy lakier, czas na kolejny
Na razie podłużnice wyglądają tak :
Tak wogóle to ktoś zagląda na mój wątek?? Zastanawiam się nad porzuceniem go.. :/
Aż sie spociłem z wysiłku na fotelu oglądając Twoją ciężką pracę. Jestem ciekawy finału3mam kciuki, powodzenia i wytrwałości.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Ja też tu ciągle zaglądam, podziwiam pracę i nie mogę się doczekać efektu końcowego![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Ja również czekam na dalsza część