Przereklamowane SCP masz raz w roku a mega grilla na kopcu mozesz sobie robic co weekend
Przereklamowane SCP masz raz w roku a mega grilla na kopcu mozesz sobie robic co weekend
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Obawiam się że tylko Top Gear Live na narodowym będzie w stanie przebić ostatniego grila na kopcuChociaż i z tym nic pewnego...
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Widać, ktoś na grill Kopcowy nie jeździ :-) ale niech mu będzie... na kopcu ZAWSZE było super, ostatni grill przebił wszystkie imprezy chybana SCP byłem 3 razy i 3 razy narzekaliśmy
![]()
Ale jak ktoś lubi płacić za stanie w mega kolejkach.... to jego sprawa.![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zostały tylko 2 tyg zapisów...
Witam Serdecznie,
Chciałabym Was serdecznie zaprosić na tegoroczną imprezę Summer Cars Party 2013r.
Impreza odbędzie się 7-8 września i pierwszy raz w historii będzie to impreza dwu dniowa.
Wśród głównych atrakcji przewidzieliśmy:
- Zlot klubów motoryzacyjnych z całej Polski z wyszczególnieniem naszego województwa i województw ościennych ;-)
- Pokaz najpiękniejszych i najdroższych samochodów świata w specjalnej strefie Dream Cars,
- Miasteczko Dakar: udział gwiazd Poland National Team w składzie – Przygoński, Czachor, Dąbrowski, Sonik, Kazberuk, Beaupre. Zawody off-road w czasie których swoje umiejętności zaprezentują bohaterowie rajdu, pokaz ratownictwa medycznego w wykonaniu grupy zabezpieczającej rajdy,
- Miasteczko otoMoto, w którym swoje umiejętności zaprezentują, m.in.: pionier polskiego stuntu- Hubert Raptowny, jedna z najszybszych Polek- Klaudia Podkalicka, oraz zdobywczyni Pucharu Polski w Motocrossie- Asia Miller,
- Próba bicia rekordu Guiness’a w ilości quadów zgromadzonych w jednym miejscu. Na czele parady wyruszy Rafał Sonik,
- Wrak Race, czyli ekstremalne wyścigi złomowanych samochodów,
- Pokazy driftu, stuntu oraz FMX w wykonaniu najlepszych zawodników w Polsce
- Monster Truck Show, w czasie którego 3 potężne maszyny pokażą, co znaczy prawdziwa destrukcja
- Koncerty największych gwiazd muzycznych, takich jak : Michael Mind Project, Robert M, Mirami i inni
- Akcja charytatywna fundacji "Mam Marzenie", w czasie której na dużej scenie spełnimy marzenia jej podopiecznych
- Eliminacje Wojny Północ – Południe, jednego z najpopularniejszych cykli zawodów tuningowych
- Wyścigi na 1/4 mili o tytuł najszybszego uczestnika Summer Cars Party w jednej z kilku przygotowanych kategorii
- Zawody Car Audio,
- Zloty motoryzacyjne: samochodowe i motocyklowe, w czasie których będzie można spotkać zarówno maszyny seryjne, jak i tuningowe
- Strefa Oldtimes, w której znajdziemy zabytki zarówno rodzimej, jak i zagranicznej motoryzacji
- Finał akcji prospołecznej "Wrzuć Bezpieczny Bieg”.
Wśród pozostałych atrakcji proponujemy:
- Wesołe miasteczko o pow. 4000m2
- 3 sceny na których wystąpią międzynarodowe gwiazdy
- Rekordowo wysokie bungee
- Akademia bezpiecznej jazdy
Katowice, Lotnisko Muchowiec, 07.09.-08.09.2013.
Wstęp na teren imprezy już od godziny 6:00 Startujemy o 11.:00.
Dla Wszystkich przybyłych klubów gwarantujemy wjazd specjalnie powstałymi bramkami, którymi będziecie wjeżdzać od rana
tylko Wy.
Wszystkie kluby będą umieszczone na trawie w centralnym punkcie lotniska, jako główna atrakcja dla wszystkich zwiedzających.
Do kazdego zakupionego biletu dla kierowcy – > smycz + pamiątkowa wlepka
Ciągnie wilka do lasu...![]()
Mam zarezerwowane 10 miejsc,
Proszę o kontakt przez PW w celu zaklepania sobie miejsca.
Jest jeszcze opcja dołączenia?