Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Temat: Stałe zniżki dla ALFAHOLIKÓW !

Użytkownik Alfa i Omega Avatar PHOENIX
    Mieszka w
    Podolsze, Poland
    Auto
    BRERA 2,4 JTDm 2008 ; 156 Sportwagon 1,9 JTD 2004r. + 147 1,6 TS 2001 r była

Domyślnie

a ten rabat to trzeba samemu naliczyć sobie , czy jak jest naliczany , zarejestrowałem się na stronie , chce kupić powiedzmy płukankę do silnika Millersa , wylicza mi kwotę która jest podana na stronie + koszty przesyłki , jak wiec odliczyć te 5 % samemu czy później się coś robi ,
    jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego

"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."

Il mio terzo amore Alfa Romeo

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

Na razie wygląda do tak, że jak ktoś chce coś kupić, to naliczamy rabat samemu. Po świętach natomiast będziemy wysyłać kody rabatowe i wtedy każdy będzie mógł sobie naliczyć i rabat procentowy, jak również darmową wysyłkę.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar PHOENIX
    Mieszka w
    Podolsze, Poland
    Auto
    BRERA 2,4 JTDm 2008 ; 156 Sportwagon 1,9 JTD 2004r. + 147 1,6 TS 2001 r była

Domyślnie

ok to na razie zakupie sobie płukankę . od czegoś trzeba zacząć
    jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego

"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."

Il mio terzo amore Alfa Romeo

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

Witam. Chciałbym kupić u Was dwa wahacze góra i dół TRW na lewy przód do Alfy GT 1.9JTD 2007 oraz olej Millers XF LL 5W40 z filtrem oleju Knecht. Na co mogę liczyć w kwestii rabatu?

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

Standardowo 5% rabatu + wysyłka GRATIS dla zamówień powyżej 400 zł. Zapraszam do kontaktu na sprzedaz@3oto-czesci.pl po więcej informacji.

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

Dzięki, wysłałem maila.

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

irytuje mnie trochę fakt, że ta wyszukiwarka na stronie działa :/ tzn. w ogóle nie można tam wpisać nic

Użytkownik Świeżak Avatar djaw
    Mieszka w
    Warzyce
    Auto
    159 2.0 JTDm 170KM

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    irytuje mnie trochę fakt, że ta wyszukiwarka na stronie działa :/ tzn. w ogóle nie można tam wpisać nic
    Ktoś przesadził ze stylowaniem i te trzy elementy po prawej od szukajki przysłaniają ją (mimo, że są przezroczyste) i dlatego nie da się w nią nawet kliknąć bez firebuga itp wynalazków

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

i nie można tego w żaden sposób wyłączyć? Chodzi mi o użytkowników strony, nie administratorów strony
    Dziękuję za odpowiedź

Użytkownik Świeżak Avatar djaw
    Mieszka w
    Warzyce
    Auto
    159 2.0 JTDm 170KM

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    i nie można tego w żaden sposób wyłączyć? Chodzi mi o użytkowników strony, nie administratorów strony
    Dziękuję za odpowiedź
    Sorry za laga, ale zapomniałem, że udzielałem się w tym temacie. Możesz użyć np Firebuga (wtyczka do Firefoxa). Dajesz F12, przechodzisz na zakładkę skrypt, strzałka przy napisie i w menu rozwijanym zaznacz włącz, potem w prawym panelu (Czujka) w miejsce "nowe wyrażenie czujki" wklej to
    Kod:
    $('#header_user').remove();
    i enter, zniknie przycisk logowania, ale będzie można szukać. Jeśli nie zamkniesz firebuga to kod odpali się też po odświeżeniu, przejściu na inną podstronę.
    Generalnie patologia i przynajmniej przez miesiąc nikt nic z tym nie zrobił.

Więc jeśli temat śledzi ktokolwiek z administratorów, pracowników lub właściciel sklepu, to powinien zwrócić się do Agencji Interaktywnej Poznań B2 Internet, która to sklep przygotowywała z prośbą o naprawienie tego, bo to jest 30 minut pracy i jeszcze można w tym czasie browara wypić. Dodatkowo można zasugerować, że na jednej stronie używa się unikalnych id elementów DOM (będą wiedzieć o co chodzi)

Ewentualnie jeśli nie zależy Ci na wyglądzie to można wyłączyć style strony (Firefox: Widok->Style strony->ignoruj)
    Ostatnio edytowane przez djaw ; 22-05-2013 o 10:47