jasiu spokojnie spokojnie ja juz będe działał aby było nas jak najwięcej
na dniach zaczne ogarniac temata bo jak narazie troszku zaganiany jestem...
Pozdrawiam
jasiu spokojnie spokojnie ja juz będe działał aby było nas jak najwięcej
na dniach zaczne ogarniac temata bo jak narazie troszku zaganiany jestem...
Pozdrawiam
Napisał jasiu486
jasiu naklejki super
kogo lub co miałeś na myśli mam nadzieje ze bedzie duzo bydla :>>> chyba nie o nas
![]()
oj nnieobrazajmy sie o takie zdrobnienia, jak kogos urazilo to przepraszam, chodzilo mi oto zeby bylo duzo alfistow bo ostatnio to normalnie smiech na sali., tylko zeby nam pogoda dopisala
Fakt frekwencja... :wink: Jednak nie należy dramatyzwać... w końcu to SPOT... a nie ZLOT...heh :wink:
no to zrobmy zlot
Żadnego obrażania ,myślałem że masz na mysli "pancerwagony" i "dawców organów" którzy lubią tam również zjechać .Niech podziwiają nasze piękne i wspaniałe wozy.
Ciekawy jestem co wymyslił daniel166 z tym przerabianiem przodu, wiem że dużo pytał na forum :roll:
ten wizjoner. no ciekawe czy mu sie uda zrobic lifta
czemu wizjoner :!:Napisał jasiu486
oj Daniel chodzi o to ze chłopakom nie widzi sie ze uda Ci sie przerobic przód na ten z nowszej wersji...
Jasiu co do ilosci autek na spotach to naprawde nie można tutaj liczyc na zbyt wiele... to nie bmw czy tez vw ze na kazdym spocie i zlocie pełno tego badz...
A co do zlotu to to jest jednak wielkie wyzwanie i kupe roboty ... pogadamy na spociku na ten temacik...
po wekendzie zaczne ogarniac temata ze spocikiem i wysyłac zaproszenia co by ..niepozapominali co niektórzy o tym spotkanku.. :roll:
Pozdrawiam
daaniel166 nazwalem cie wizjoner bo mi podpadles jak sie pierwszy raz widzielismy. niechodzilo mi o to ze nieuda ci sie zrobic lifta alfy bo ci tego nawet bardzo zycze. pozdro