Hmmm...no moze macie troche racji, choc nawet mi sie podobają, ale rzeczywiście szprychy chyba pasują lepiej do bryły 156...
Kurcze pomózcie mi jakies wybrac chłopaki bo nie chce skuchy za tak dużą kaskę...
Dzięki
Hmmm...no moze macie troche racji, choc nawet mi sie podobają, ale rzeczywiście szprychy chyba pasują lepiej do bryły 156...
Kurcze pomózcie mi jakies wybrac chłopaki bo nie chce skuchy za tak dużą kaskę...
Dzięki
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
.........
Ostatnio edytowane przez Strzala_1 ; 13-03-2009 o 09:12
to jesli juz jestesmy przy oz![]()
Jeśli już przy 156 jesteśmy, to chyba najlepiej pasują felgi z GTA, szprychowe 17", te z modelu TI (TOORA ma w swej ofercie identyczne), lub moje oryginalne Alfa Romeo
![]()
Napisał Alfamaniak156
Te są na 4X98 więc odpadają, a zdjęcie jest poglądowe, i ET jest kicha bo za duże (ET 35) przy 7-mio calowej feldze minimum 30, a najładniej wygląda 26-25 ET
wiesz co nie mam pojęcia jaka jest ich nazwa,Napisał Patricko
są to felgi fabryczne do 156 GTA a były dwa wzory chyba, te co nam sie podobają i szprychy.
ciesze się :twisted:Napisał Damian
dla mnie one mają wszystko, ale przede wszystkim bije z nich moc i agresja!!!
____
ALFAMANIAKU156 te felgi które wrzuciłes podobne są na tej alfie wiec moze poglądowo zobaczyc jak to wygląda i ocenic, wedlug mnie wyglada to ciekawie ale mimo wszystko sklanialbym sie ku oryginałom
alfa na podobnej feldzeklik
oryginaly - fajne klik
Noooo te są fajniutkie!!! Skłaniem się własnie ku takim felgom...Musze podliczyć finanse i podjąc decyzję!Napisał bosniak_sg
Te falasie będą na bank pasowały do mojej Alfuni Panowie, z wyglądu wiem ze są fajniusie ale z wymiarami i jakie oponki do tego dobrać??? Jak tak to biore je :mrgreen:
Mały OT: Strzała...jednak nie kupiłem tej 145 1,7 16V, miałes rację co do swoich obserwacji zdjęć...Szkodaale poszukiwania trwają :wink:
Dzięki chłopaki![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
SeBa_145 jesli dalej polujesz na te felgi to -->TU <-- jest coś dla CiebieNapisał SeBa_145
nie chce robic siary bo bym je kupil do swojej na drugi komplet takich samych, ale byscie mnie chyba na forum pogonili ze znowu sprzatnalem od razu po wystawieniu![]()