Przyp**** komus jak akurat przylapie na takim czyms... zwlaszcza teraz po malowaniu.
Vim vi repellere licet![]()
Przyp**** komus jak akurat przylapie na takim czyms... zwlaszcza teraz po malowaniu.
Vim vi repellere licet![]()
Ja staram się parkować w bezpiecznej odległości od innych aut, a i tak czasami to nie wystarcza.Jeszcze w tym aucie optarcia nie doswiadczyłem , ale w poprzednim tak
Z innych rzeczy to wkurzały mnie na początku przełączniki przy kierownicy są jak w fiacie uno cieniutkie (może to te same), juz się do nich przezwyczaiłemKolejna rzecz to zacinający się mechanizm otwarcia bagażnika z środka auta.
Ja pierwszego dnia po zakupie samochodu zaparkowałem go pod pracą na samym końcu parkingu.Napisał Wodzu33
Efekt?
Przerysowany zderzak, maska, błotnik.
Komuś i tak zbrakło miejsca.
![]()
No to ja jeszcze u siebie na Ułanów mam spokój, wrazie czego zapraszam na parking pod Ułanów 7, jeszcze nic złego się tu nie stało, tfu oby nie zapeszyć. Okoliczne dresy skutecznie filtrują przechadzające się tu towarzystwo a "swojego" póki co nie ruszają :mrgreen:Napisał Damian
A ludzie tu parkujący są na tyle rozgarnięci że nie wciskają się na siłę tylko szukają innego wolnego miejsca.
1. Kluczyki - tandeta do kwadratu - elektornika centralnego dziala jak chce ale czesciej nie chceSzparka do zaczepienia breloczka - masakra, wysuwa sie niteczka po kilku godzinach. Jakis nienormalny przekrecil srube i wypada wnetrze. Moj wyglada jakby mial 60 lat i chyba go niemiec rzul w korkach...
2. Koszmarny promien skretu (wspomaganie sprwdzone)
3. Do plastikow udaje ze sie przyzwyczailam.
4. Otwieranie bagaznika - brak zamka w klapie, twieranie ze srodka z siatami w rekach, bo centralny zawiodl....
5. Wlew paliwa - o matko z corka.....
6. Pomimo nowych wycieraczek odglos na zimnie az ciary przechodza.
witam!!! mnie jak na razie nic nie wkurza ... :mrgreen:
bo wszystko co mnie wkurzało naprawiłem lub poprawiłem![]()
a na inne rzeczy poprostu nie mam wpływu ;//
pozdrawiam!!!
moja druga ulubienica...
I to jest po prostu najlesze i najzdrowsze podejście. Zamiast się czegoś czepiać trzeba to zaakceptować takim jakie jest.Napisał andro34
o co chodzi z tym wlewem?Napisał RUDA
![]()
Teraz już maDD
bez obrazy to żarcik
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard