Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 143

Temat: zupełnie odmienione wnetrze mojej gtv Pare fotek :)

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Witas
    Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Odebrana, jutro zaczynama składac. Lakiernik zawołał 10tys w tym 5 to sam materiał. Lakier super ale chyba musze poczekac do przyszlego roku. Jest to jeden z najlepszych lakiernikow w trojmiescie jak i nie na pomorzu. Maluje ferari porsche i tego typu auta i się ceni. Robil mi juz auta i jest to mistrz swiata ale dzisiaj troche mnie zaskoczył i na dodatek mechanik poszedł po calosci za sprzeglo zawieche i tuleje. Az nie chce mi sie gadac i pisac. Kapcie spadły mi totalnie.
    Natomiast amory koni sporty i eibach na drodze to mistrzostwo swiata. Lekkie kolo jednomasowe od Gta rowniez. Auto kręci się jak wsciekle ale juz do garazu pod lekka gorke bez gazu nie wiedzie i lekko drga przy ruszaniu bez gazu. Lekkie dodanie gazu i jest oki ale takiej kultury przy podjezdzaniu na swiatlach nie ma. Cos za cos. Wolę jednak to wkręcanie

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Za malowanie Gtv 10000zł chyba jest nienormalny ten lakiernik !!! Może i jest mistrzem ale bez przesady. Jaki to lakier ??
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Jaki to lakier ??
    a czy to ważne?
    i tak nie odróżnisz go od lakieru za 5000...

Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał mac!ek Zobacz post
    a czy to ważne?
    i tak nie odróżnisz go od lakieru za 5000...
    Jeżeli Ciebie to nie interesuje to nie pisz nic w temacie ok!! Mam duże pojęcie o lakierach więc jeżeli poda numer lub recepturę będę mógł sobie sprawdzić faktyczny koszt tej farby.
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Trin
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Świdnica
    Auto
    Było Gtv 2.0 JTS, jest 406 coupe 3.0

Domyślnie

obłędXD ale jeżeli to kolor z palety ferrari to cena realna... jak się ogląda fanów 4 kułek to tam za oryginalne kolory z palety na ferrari, rollsa czy bentleya to się płaci grubo funciaków. Witas twój projekt i cumy borka są najbardziej "śledzone" ;p pozdrawiam

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

Jeżeli Ciebie to nie interesuje to nie pisz nic w temacie
    chyba jest nienormalny ten lakiernik !!! Może i jest mistrzem ale bez przesady
    może sam się zdecyduj...

Użytkownik Ogier
    Auto
    Alfasud Sprint 1,5QV; AR 33 1,7 II seria; AR 156SW 1,9 2005

Domyślnie

też zacząłem śledzić temat, ba nawet przez jeden dzień w nim uczestniczyłem auto będzie wyglądać obłędnie!Oby zdążyć składanie przed zlotem forzaitalia

Ps. Greciu, Witek to taki sam wariat jak My, jak nie większy
    Ostatnio edytowane przez redziar ; 23-08-2013 o 11:53

Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość szanse na zobaczenie jej na żywo na Forza raczej znikome?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Witas
    Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Radek dzięki za pomoc a właściwe to ja Tobie pomagalem a Ty skladałeś deske do kupy
    Cytat Napisał redziar Zobacz post
    też zacząłem śledzić temat, ba nawet przez jeden dzień w nim uczestniczyłem auto będzie wyglądać obłędnie!Oby zdążyć składanie przed zlotem forzaitalia

Ps. Greciu, Witek to taki sam wariat jak My, jak nie większy
    - - - Updated - - -

Auto jak pisalem wczesniej będzie na Forzaitalia. Dzięki Radkowi i jego zapałowi i chęci pomocy damy rade do piatku. Dzisiaj zlozylem juz polowę gtv ki tj jej caly tył. Zostala podsufitka tunel srodkowy fotele boczki drzwi i pare drobiazgów. Męczylem sie z tym tylem dzisiaj caly dzien. Zaczepy, otwoty zaszyte, skora gruba więc wszystko na wcisk ale jest git . Gtv to naprawde dobrze zaprojektowane auto. Jak robilem podobny projekt 10 lat temu z laguną to wszystkie zatrzaski i plastyki lamaly sie jak złoto. Tutaj wszystko pancerne, deska z blachy, boczki na konkretne wkrety a nie same zatrzaski. Balem się, ze to sie nie uda ale wyglada, ze będzie git. Tak czy owak auto bedzie więc przyjezdzaj dam Ci się karnąć
    Cytat Napisał 1kolo2 Zobacz post
    Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość szanse na zobaczenie jej na żywo na Forza raczej znikome?
    - - - Updated - - -

Co do lakierowania. Lakier jest mega fajny i jest niestety drogi. Materialy na auto to spokojnie 5 tys idą dwa kolory najpierw czarny potem na drugi dzien ten aluminiowy. Jakas zupelna nowość na felgach wygladał obłednie ale niestety 10 tysiecy nie ma takiej mozliwosci na teraz. To pierwszy problem drugi jest taki, że jest ogromna obawa o odbijanie światła. Moglby nie dostać badania okresowego. To raczej na pewno. Odbijał by swiatlo jak spodek kosmiczny kolejna sprawa tak jak
    radek powiedział za duzo w jednym roku i co będziesz robil w przyszłym no wlasnie. Prawie nie jezdzilem w tym roku wiec czas się pobawic a lakier w przyszlym roku. Tym bardziej, ze temu nic nie brakuje i troche to moja fanaberia niz konieczność. Pojadę tylko do Squadra tuning do NL na chipa i w tym roku dosc. jak damy radę jutro zlozyc auto to beda fotki Kurcze naprawdę wielki dzięki za wsparcie i dobre slowo. to wazne jak się wydaje tyle kasy aby ludzie trzymali kciuki i kibicowali bo glowa boli i glupie mysli przychodzą, ze czas do lekarza

- - - Updated - - -

Za malowanie Gtv 10000zł chyba jest nienormalny ten lakiernik !!! Może i jest mistrzem ale bez przesady. Jaki to lakier ??
    Greciu malowanie ma byc 5 i lakier 5 co do nr lakieru albo receprury to się dowiem ale dzwonil przy mnie do dystrybutora i rozmawial na glosniku. Mowił, ze i owszem mozna urwac 500 czy 800 zl na materialach ale jak mam robić to 1000 w ta lub w tą nie robi a nie chce potem pluc sobie w brodę, ze mozna bylo lepiej ale dzieki Ci za wsparcie i zainteresowanie. Mam nadzieję, ze się widzimy na forzaitalia
    Ostatnio edytowane przez Witas ; 23-08-2013 o 22:00

Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Jasne że na ForzaItalia się widzimy
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były: