Pozdrawiam kierowcę czerwonej Julki na Sobieskiego (rej. TK)... Zamieniliśmy dosłownie słowo na światłach
159 jest trochę ciężka, szczególnie z dieslem, więc na pewno gorzej się nią jeździ niż Twoją 1750
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Julki na Sobieskiego (rej. TK)... Zamieniliśmy dosłownie słowo na światłach
159 jest trochę ciężka, szczególnie z dieslem, więc na pewno gorzej się nią jeździ niż Twoją 1750
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika szarej (grafitowej?) 159 mijanej wczoraj przy Zielenieckiej - machane - odmachane![]()
Pozdro dla kierowcy czerwonej 155 na blachach WWL, za którą turlałem się wczoraj na trasie Ząbki-Wołomin na fragmencie zerwanej jezdni po 18:00 ;-) Tak się zagapiłem na klubowe ramki, że nie zamachałem ani nic![]()
Pozdrawiam kierownika granatowej 156 widzianego dzisiaj w Pruszkowie około 13, za późno zobaczyłem że machasz, oraz czarna Brera na Racławickiej około 12:30
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Biała Julka WJ na trasie Warka-Góra Kalwaria i piękna czerwona 159 sw na WW u Nas w Chynowie pod marketem![]()
Pozdrowienia dla właściciela czarnej Brery za ucięcie miłej rozmowy dziś na Marynarskiej![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Pozdrowienia na właściciela białej w paseczki 156 sedan dziś na shellu na al.Lotników stałem na światłach i w ostatniej chwili zobaczyłem jak ruszyłem.
Pozdrowienia dla srebrnej 166 skręcającej z Lazurowej na S8 w kierunku Łodzi![]()