Napisał
Szuman1981
Witam. Właśnie zostałem posiadaczem Giulii z 20r, 2.0 t 280 rwd, oczywiście sprowadziłem sobie ze stanów, niestety uszkodzona, ale ambitnie podchodzę do naprawy, i chce ją przerobic na veloce. Mam ją uszkodzoną z prawej strony, a poza tym mam też kilka zagwostek, jeżeli chodzi o odpalenie i przeróbke:
- brak kluczyka, a że to rocznik 20, więc i problem z zakodowanien kluczyka który juz zakupilem po Vin. Dzwoniłem do serwisu prosząc pin , ale cycki mi zaproponowali przyjazd do Nich i wtedy sami zakodują, uszkodzone zaiweszenie i problemy z załadunkiem i rozładunkiem, powodują iż szukam alternatywy, może ktoś coś?
- zderzaki z veloce chce kupić, przód i tył, czy są jakieś róznice na zderzakach, czy błotniku tył, że może mi coś nie pasowac?
- mam uszkodzony z przdou radar/tempomat, a raczej jego brak, pytanie, czy jakikowliek podchodzi, czy musi byc idealny po numerach
- uszkodzone mam chlodnice, niestety złapało je trochę, a nie wyglądało, pas również zahaczyło( pas z telewizorem jest do wszystkich taki sam, bo widzę że 2.2 jtd sa podobne)
Proszę o pomoc, bo Alfa to dla mnie nowość, a nie chce mi się powielać błędów