Ja tez poprosze jedna sztuke i dane.
Ja tez poproszę 2 znaczki i dane do przelewu
Podaj dane na priv.![]()
Ja też poproszę jedną sztukę i poproszę dane na priv.![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
jezeli kolega dalej nie bedzie sie odzywal, sam mam dojscie do robienia takich naklejek zabezpieczonych lakierem UV, efekt bedzie ten sam. Zrobie pare testów i zobaczymy.
witam. chciaem na priv ale skrzynka pełna. jak tam przesylka ? bo codziennie listonosz mnie omija![]()
Witajcie!
wracam na forum i do normalnego funkcjonowania po przeszło 2 tygodniach...no i wielkie zamieszanie z nalepeczkami, przeszło 20 wiadomości do czytania, ponad 4 nowe strony tematu do przejrzenia, skrzynka pełna, mam nadzieję ogarnę dzisiaj/jutro całość no i wszystko wróci do normy, tak w teleexpresowym skrócie spieszę wyjaśnić tylko, że wyjeżdżałem na ten okres, siedzenie przy komputerze nie było mi w głowie, co widzę było błędem, no nic biorę się za robotę i dam znać co i jak, jak będzie coś niejasne z zamówieniami,
od siebie tylko dodam, że takie "odmóżdżenie" od wszelkich ekranów komputerowych i TV daje człowiekowi wypocząć i na nowo nauczyć się mierzyć czas...jest go po prostu dużo więcej
p.s. przepraszam wszystkich za brak odzewu, no i za ten czas oczekiwania.
ok to do roboty!
zaraz będę pisać PW, a resztę w temacie!
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
odpowiedź poszła na PW
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
konkurencja nie śpi![]()
hehe, noooooooooo akurat Twój post i mój powrót się zbiegły, hehe w samą porę bo co ja bym robił bez moich nalepeczekteraz zawsze jak zobaczę Ar na ulicy patrzę czy już oznakowana nalepeczką czy jeszcze oryginał blaknie
noooooooo wrócić wróciłem, ale niestety ze swoją bellą muszę się rozstać na jakieś 2 tygodnie, boooo niunia dostała w bok, niestety z mojej winy, to już tak poza tematem...jedyne co mogę powiedzieć, przed jazdą dobrze oczyśćcie szyby, ja się spieszyłem, od środka szyby zaszły szronem do tego jazda pod słońce, co dało efekt zerowej widoczności, no i wpadłem na już stojące dwa auta, gdzie jednego z nich kierująca Pani także nie miała widoczności z powodu zaszronionych szyb zjechała na środek jezdni, wpadła na nic winnego jadącego z naprzeciwko VW a ja na nich...., całe szczęście że to była osiedlowa droga i V ok 10-20 km/h
![]()
Ostatnio edytowane przez wiertlo ; 16-02-2012 o 22:48