dzisiaj odebrałem dopiero z poczty
lemon daje po aucie że muszę aż wietrzyć
U mnie był już chyba w poniedziałek (5.09.). Wisi już tydzień i nadal pachniePodziękował
![]()
Kurcze szkoda, że nie wiadomo kiedy będzie następna tura. Następnym razem zamówię ich chyba z 50Wszystkim znajomym się podobają. A wizytówki wkładam za wycieraczki każdej Alfy, którą zobaczę na parkingu (szkoda, że mi się już skończyły). Dzięki i pozdro.
Będzie kolejna Tura ?
no przydałaby się po troszkę już tych zapachów nie czuć...a fajnie pachniały...
!!!!
następna tura na pewno będzie ale kiedy to nie wiem. już ostatnio było bardzo ciężko zebrać te 500szt. więc trzeba trochę odczekać aż Wam wywietrzeją te zawieszkii na przyszłość polecam zamawiać więcej sztuk to wtedy nie będzie problemu. myślę że w listopadzie ruszymy z kolejną turą
![]()
@flat koniecznie zmień producenta, albo niech użyją jakiś lepszych pachnideł! Mi obecne zawieszki pachną około 10 dni. Dlatego w aucie mam jeszcze inny zapach, a te są że tak powiem dla szpanuNowy wieszam od święta tzw po konkretnym sprzątaniu auta.
Z pierwszej tury z 10iu zawieszek zostało mi 5, w tym jedna którą dostałem od kolegi eilat1 w paczce przy wysyłce interfejsu ( nie wiedział że również je posiadam)
Jak rozwiążesz sprawę trwałości zapachu i cena za sztukę nie przekroczy 5zł to przy następnej zbiórce od razu wpisuj mnie pierwszego na listę z 30ma sztukami, a rodzaj zapachu się ustali. Mówię poważnie, zrobię sobie zapas na rok
Pozdrawiam Rychu