Ja ma lcd 5.5 tutaj masz nie wiele większy. A po drugie kokpit masz na środku wiec operowanie na necie na takim radiu nie jest z wygodne gdzie komórkę możesz ustawiać jak chcesz. Ale to już taki off top![]()
Podbijam pod temat. Jak wygląda sprawa RAMKI do AR?
Skoro te radio ma Androida, to mozna bez problemu wrzucic np Yanosika? Czy tam sie wklada jakos karte sim czy cos?
Jak ma wifi to podłączysz się ze swoim telefonem i udostępnisz internet.
co Ci mam powiedzieć ,
radio dostalem zupenie nowe z pilotem w zestawie ,wszystkie mozliwe przejsciówki kable , + mikrofon zewnetrzny z którego jestem mega zadowolny, w GMS tego nie mialem, wkońcu to działa jak nalezy, podpiałem karte wi-fi(30zł) internet mam z telefonu firmowego nieograniczonyaktualna pogoda ,Gogle maps , spotyfy ,Nokia Here, Yanosik , poczta
nie ma czasu na kierowanie
![]()
na plus napewno szybkość dzialania , mnogość możliwości i jakość wyświetlacza !! niby rozdzielczość jest taka sama ale obraz duzo bardziej wyrażny i dokladny nawet kiedy słońce na nie pada
jedyny minus jaki zauwazyłem to to ze dlużej sie uruchamia no i nie ma przycisku z regulacją jasności wyświetlacza , trzeba wejść w menu by to zmienić
Ramkę kupisz na allegro. Aczkolwiek moim zdaniem wygląda ona tragicznie. Równie tragicznie wygląda większość tych stacji które są oferowane na rynku.
Może to moje zboczenie, ale jak coś zmieniam w samochodzie, to tak by nie było to widoczne na pierwszy rzut oka dla laika.
Osobiście zasadzam się na urządzenie NewsMy NU5002 z ramką którą zlecę do wydrukowania 3d. Korzyści jakie mi to da to... android, czyli programistycznie zrobię wszystko co zechcę, ma moduł CAN więc można zbindować przyciski z kierownicy, nie ma przycisków i pokręteł więc będzie wyglądało to estetycznie. A ramka drukowana ma tę zaletę, że można dobrać kolor i fakturę materiału do reszty paneli samochodu.
http://allegro.pl/listing/listing.ph...2-uni-1-1-0820
Chyba że pytasz o kombajnach. To w zasadzie o większości. Kolor i faktura plastiku zupełnie inna niż reszty dookoła na desce, odstające przyciski albo całe panele z przyciskami. Mnie takie rzeczy drażnią.
Chodziło mi o stacje - ostatnio właśnie rozmawialiśmy o czymś takim:
http://www.aliexpress.com/wholesale?...tId=2020425141