a ja też moge wpaść? ps. moją 166 sprzedałe w gliwicach może ją ktoś widuje? poobijana w okolicach mc donalda gość mieszka![]()
a ja też moge wpaść? ps. moją 166 sprzedałe w gliwicach może ją ktoś widuje? poobijana w okolicach mc donalda gość mieszka![]()
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
To trza było dzwonić.To bym przyjechał. A co z tym 1-wszym. Jedziesz???. Bo ja tak. Chociasz na chwile luknąć.
- - - Updated - - -
A kolega Jakub gtv śmigał by z nami czy jak?.
- - - Updated - - -
Adaś a kto to taki robił ci te fotki.
takie nietypowe pytanko;p czy ktos sam wymienial swiatla mijania na zarowkach ksenonowych? bo podobno trzeba zderzak sciagac i mechanik chce mnie skasowac 250 zl za wymiane;/ wiem ze po gliwicach jezdzi 147 na ksenonach ale chyba go nie ma na forum;P
Ja też mam taką nadzieje że niemcy polegną.
borsuk 250zł !!! jak chcesz płacić tyle to ja Ci to za 150zł zrobie hahaha tak poważnie to nie musisz a nawet jak być musiał zrzucić zderzak to to jest naprawdę prosta sprawa
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
próbowałam dzisiaj bez ale jakoś nie wyszło;P o_O. Marshall jak możesz to napisz mi na priv albo tutaj jak z tym zderzakiem sobie dać rade łatwo i przyjemnie bo 250 zł to "lekka" przesadaalbo jak poradzić sobie bez ściągania;D bo już mi ludzi migają długimi, że światło nie działa hehe