CoXu ustrzelony przy stadionie górnika nawet wpuszczony do ruchu
i kolega na ramkach tablica SH 147 pan lekko zdiwiony ze mu pomachałem pewnie kolejny "klubowicz" nieświadomy kupił auto z ramkami
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla właściciela czarnej gt za którą jechałem dzisiaj od zabrza w kierunku mikołowa![]()
Pozdrawiam kierownika którego wczoraj spotkałem na Mąkołowcu AR 156 SK ***** około 17 i kierowcę któremu machałem ale chyba był zapaczony w drogę przed sobą na wysokości Carpe Diem na Armii Krajowej w Tychach około 18 (AR 156SW)
Pozdrawiam Alfę 156 na ramkach rej SJ ***** spotkanego dziś o około ~15.30 na DTŚ w stronę Mysłowic.
Od razu przepraszam ale wpadłem na brudny asfalt i trochę kurzu poleciało chyba na Twoją Alfę.... choler... się śpieszyłem wyjątkowo jak pewnie zauważyłeś bo szybko znikłem i nie udało mi się ominąć tego brudu...
Pozdro
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
I ponowne pozdrowienia tym razem dla kolegi ze 166 jeżeli dobrze pamiętam o rejestracji KOL, który jechał wwczoraj około godziny 19:20 w okolicach dworca Tychy Zachodnie. Po Twojej lewej chodnikiem obok przystanku szła trójka ludzi w którą chyba spojrzałeś
A chwilę wcześniej prawdopodobnie minąłeś kierowcę z AR 147 czarną, którego też pozdrawiam ST ****C jeśli dobrze pamiętam z przyciemnioną szybą tylną.
Nie machałem, bo wyszedł bym na *****![]()
Witam, czy chodzi o sklep Georg? bo jesli tak to musialem byc ja
aczkolwiek nie przypominam sobie bym widzial jakas Alfe... pewnie za bardo myslalem o robocie
oraz
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 widzianej dziisaj w Oswiecimiu od Czarnej 147ki STlapki byly
- - - Updated - - -
Jesli chodzi o czarna 147ke ST****C to moglem byc jaBylo trzeba machac
pozzdro
Ostatnio edytowane przez Maron ; 12-04-2013 o 16:53
dokladnie o ten sklep chodziwiec to napewno byles Ty
nie widzialeś alfy bo szedlem na nogach
jak wyjezdzales spod sklepu to przechodzilem obok auta, nawet sie na nie gapilem
no ale nie machnalem reka bo bys pomyslal o mnie ze jakis deb.l
ja od tego sklepu mieszkam moze z 5 domow dalej
![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Ja widziałem parę dni temu 156SW czarną, oramkowaną na Kazimiereza Wielkiego w Krk, było pomachane w ostatniej chwiliWe wtorek bodajże widziałem zaparkowaną czarną 159 (ramki) na początku Biernackiego, a dzisiaj w Częstochowie czerwoną Brerę (ramki) na ul. Sobieskiego, wszystkich właścicieli serdecznie pozdrawiam.
Pozdrowienia dla jasnej Gt z rej KOL widzianej dzisiaj na parkingu na Muchowcu w Kato.