Również myślę że tym termostatem nie masz co się tak martwić, bo tak jak Piket mówi: wskaźniki przekłamuja. Umnie też myślalem że jest za niska, po podłączeniu pod FESa okazalo się że wszystko jest ok
Również myślę że tym termostatem nie masz co się tak martwić, bo tak jak Piket mówi: wskaźniki przekłamuja. Umnie też myślalem że jest za niska, po podłączeniu pod FESa okazalo się że wszystko jest ok
W 2,4 sprzęglo troche ciężko chodzi,myśle że za sprawą mocniejszego docisku ale sprawdzić napewno nie zaszkodzi,nie będziesz miał potem przykrej niespodzianki
---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
Co do car audio to kiedyś na ul. Pomorskiej był kiedyś taki punkt który sie tym zajmował, może jeszcze istnieje ,jak będe przejeżdżał to dowiem sie dokładniej.
Chciałbym sprostować : nr tel. do firmy ELTEK podany wyżej jest nieaktualny - obecnie wygląda on tak: 59 841 23 03.
Prezes taki spisałem z faktury.
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Alfy sie nie psują dla tego mam stary nr.
Widocznie w programie nikt nie dodał nowych numerów. A co do awaryjności Alf to faktycznie, mogę zaświadczyć, że większość aut w naszym warsztacie to różnego rodzaju szmelcwageny, które z zewnątrz są może i zadbane ale pod maską i pod podłogą kryją tyle niespodzianek, że właściciele albo muszą brać kredyt (na części, nie na naszą robociznę) albo wstawiają części używane, w wyniku czego ich pojazdy stają się jeszcze bardziej niebezpieczne. Ostatnio jeden gość chciał wstawiać tarcze i klocki kupione jako używki na allegro. Tego wcześniej nie widziałem. Jako wykonawca usługi stawiający pieczątkę na fakturze odmówiłem wykonania usługi. Może nie miałem racji ale sumienie mam czyste. Żeby było jasne, części do Alf też nie są takie drogie jak różni ludzie mawiają.
Sie wie.
Panowie jak z jutrem? Będziecie? Prezes-tk może wpadniesz? U mnie z tym lakiernikiem tragedia...co innego mówił jak mu zostawiałem alfę, a co innego jak odbierałem. Zderzak poklejony ok, śladu nie ma. kolor dobrze dobrany, ale miał usunąć rdzę wokół anteny...no i usunął ale wokół niej namalował czarne kółkomiał powprowadzać lakier tam gdzie ryski były, to albo stwierdził że tak nie można (jak zostawiałem auto to było można), albo że zapomniał. W żadnym wypadku nie polecam, facet strasznie niesłowny. Ma swoją firmę na wlocie do ustki- ślepa uliczke po lewej stronie, ostatni dom. Na i mnię ma Jacek.
Walcze z tym przeklętym kryzysem nieustannie ale pewnie będę.
Ja bede jutro. 18:00 na parkingu Mcdonalda?
Tak, 18.00 Mc donalds. Ja będę na 100%