Z oponą na bank nie wejdzie bo badnij jaki balon. Porównaj do forumowej czerwonej TI. Proxim ma 8,5 " ET35 i czasem opona potrafi gdzies tam zatrzec jak ma na pokladzie ludzi. Tu masz 275 i 10". Co prawda ET50 ale co z tego ze nie bedzie za duzo mozliwosci z ucieczką. Nie przymierzałem bo gość był u mnie na Bytomiu na szybca pokazac. Jedzie teraz do Austrii i gdzies za tydzien moze uda sie je założyc do Alfy. Przod -zero stresu. Tył jak bęben nie bedzie tarł gdzies o wleczony czy wewnętrzną stronę nadkola to przy glebie i oponie rzędu 245 może uda się upchac ale bedzie grubo ;-) bo 275 juz jest w minimalny naciąg .
tylko zrób fotę z przymiarki dla potomności ;D heh
przy 275 gość już ma naciąg mały, myślisz że 245 da radę wejść przy jeszcze niższym profilu? to już na bank cały rant felgi będzie golutki, z centem luzu od brzegu opony pewnie jeszcze![]()
Prezes inaczej nawet nie ma co myslec. Ogolnie po tym jak zalożyłem moje felgi do kolegi A4B6 zglebionego i był problem :-) to patrząc na te A4 na Oemsach i innych "deep concave" jestem dobrej wiary. Kolega ma w A4B6 19/9 ET41 i taką samą oponę jak ja czyli 245/35/19 i ma na styk. Moje ET juz nie daje rady. Wiadomo -mozna uciec z oponą ale tu mnie cieszy fakt że co wejdzie do Audi A4 to tymbardziej do 159- ważna opona. To tak jak LukeMazur do GT wsadził 18/ 9,75" ( co prawda zrolował ranty ale dla Stance'u bo ma auto mega nisko ) .Na fotce jeszcze dzwignięta do jazdy :-)
- - - Updated - - -
Prezes tu masz "Rondle" z CSL'a 19/9,5 cala i oponą 235/35/19 gdzie na tyle ma ET33 i 1cm dystanse a na przodzie przy ET35 ma 2cm dystanse !!! Jednak jakby nie gwint sztywny to przy samych springach sportowych jakbyś wjechał w jakąś muldę to pewnie by wyrwało błotniki![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 05-12-2015 o 17:26
Autem Ciapola już od jakiegoś czasu się zachwycałem i zastanawiałem się nad tymi felgami bo są takie same do kupienia z oponami w kolorze czarnym. Tylko wszystkie 8,5j.
A u Ciapola właśnie był gwint, węższa opona i Sportwagon.
Na moim sedanie szału by chyba nie bylo na zwykłym zawieszeniu Ti
Ostatnio edytowane przez prezes01 ; 05-12-2015 o 22:39
Małe sprostowanie Nazar:
Sprawdzałem już kiedyś i te felgi w CLS-ie występują tylko w 18", więc jest prawdopodobnie taka sama sytuacja jak z Novitecami z Julki, Proline-ami 19" u Miśka ala Julka - "Rondell R.O.D." produkuje 18" do CLS-a, Merc to branduje, a Rondell osobno produkuje akcesoryjnie ten sam wzór o cal większy 19"
Nie mówie ,że nie :-) no ale całe szczęście ,że robi to Rondell a nie JingLing :-D
Nazar zgarnąłeś te ROD-y ala CLS z OLX-a? stały, stały tyle czasu, a dziś już ich nie widzę ;p heh
A może komuś znów pomysł podsunąłem/podsunęliśmy?![]()
Nie ,nie kupilem . Te 20"Tomasony jak ktoś chce zaryzykować to bierzcie. Ja nie podkupuje kolegów ( chyba ,że tak jak w przypadku moich byłych TI nikt nie wspomniał słowem to wtedy -prawa rynku -bierze kto da więcej ). Czasem jednak koledzy mogliby się okreslac czy biorą dany towar bo miałem z "kimś" na oku kiedyś szprychy z Wrocławia ale że "ktoś"był pierwszy i zarzekał się że bierze ( na privie ) to odpusciłem ...no i nie kupił ich ,ja też nie :-).
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 06-12-2015 o 11:23
Nie mówię że mnie podkupiłeś, ja już zakup zrobiłem jeden i wystarczy narazie...
Tylko zauważyłem że akurat wczoraj ogłoszenie zniknęło z tymi ROD-ami ;D