chyba ja
chyba ja
Witam Was,
CZy ktos ma jakis namiar na Irbis bo pod nr z ich strony nie moge sie dodzwonic od kilku dni 71 727 42 25 lub 602-303-321.
Ewentualnie ktoś inny do wymiany rozrządu w 156 2.4JTD ?
Stacjonarny do Irbisu to ja mam 71/ 719 79 17, ten 602... to jest do p. Tomka. Też odbiera.
ja i ona - "iniemamocne"
Bylem u chlopakow (pierwszy w zyciu warsztat samochodowy, do ktorego jak wchodzisz to wlasciciel podaje Ci reke i pyta "w czym pomoc" a nie jak kazdy inny z grymasem i pogarda ze zawracam mu d**e - wielki szacun! ) tylko minus, bo najblizszy wolny termin to 14 dni... Polecicie kogos innego co zna sie na Alfach i ma krotsze terminy?
Autoserwis na Góralskiej
Przykladowa wymiana rozrzadu na Góralskiej - 400zl (Irbis 300) i na pytanie czy robia Alfy dziwne pojekniecie pelne niepewnosci "....yyyy tak". Moze jest na forum jakis majster co ma zaplecze w ogrodku? Jesli sie znajdzie poprosze o priv zeby nie smiecic.
słabo mi się robi jak niektóre posty czytam. warsztat musi mieć specjalizację w alfach, żeby czegoś nie popsuć?
To byłeś w innym warsztacie, jakoś ja tam jeżdżę, z tego co wiem Panowie z Alfafun też i nikt nosem na Alfy nie kręci a jak widzę 400 zł za wymianę rozrządu to na 99% jestem pewny że byłeś w innym warsztacie. Więc nie psiocz i poszukaj sobie tego majstra z ogródkiem, albo dobrze szukaj następnym razem