Od razu oznajmiam, ze się nie wyrobię na 18:00 i pewnie znowu się spóźnię. Dlatego wpadnę tylko do Coloraty, bez zahaczania o Sarniego.
...a spróbujcie nie przyjechać do Wilkowic to gwarantuję, że wrócę do domu po strzelbę, znajdę was i POWYSZCZELOM jak kaczkihehe
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Data i czas: 17.12.2010r. 18:00
Miejsce: Sarni Stok CH, parking dolny, druga w lewo i do końca
Cel: zgrupowanie
Misja: wyjazd do Coloraty Wilkowice (www.colorata.pl) w terminie między 18:30 a 19:00.
Obowiązują stroje świąteczne, oficjalne, ale nie galowe (a chciałem wziąć gajer). Osoby które się nie dostosują siedzą przy stoliku łaka łaka
Klir?
Kłartoportek (sory, tak samo wyszło ze mnie) a jak nie wpadniesz do Coloraty to nie chcesz wiedzieć jak co my Cię powyszczelowujemy
Dodam w ramach OT że mam całkiem fajny akumulator do obdarowania i będę go miał ze sobą w piątek, reszta w dziale bazar.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 15-12-2010 o 21:00
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
[QUOTE=żuwik;449182]Data i czas: 17.12.2010r. 18:00
Miejsce: Sarni Stok CH, parking dolny, druga w lewo i do końca
Cel: zgrupowanie
Misja: wyjazd do Coloraty Wilkowice (www.colorata.pl) w terminie między 18:30 a 19:00.
Obowiązują stroje świąteczne, oficjalne, ale nie galowe (a chciałem wziąć gajer). Osoby które się nie dostosują siedzą przy stoliku łaka łaka
Klir?
Kłartoportek (sory, tak samo wyszło ze mnie) a jak nie wpadniesz do Coloraty to nie chcesz wiedzieć jak co my Cię powyszczelowujemy
żuwikunie ma to jak klarowne i przejrzyste opisanie piątkowego wieczoru heeh choć jeden się odważył hehe
Kurdę tylko skąd ja na piątek giwerę załatwię hehe![]()