pozdrawiam kierowce srebrnej alfy 156 sw mijanej przed chwila na moscie przy wierzbowej
pozdrawiam kierowce srebrnej alfy 156 sw mijanej przed chwila na moscie przy wierzbowej
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Pozdrawiam niebieską 156 na wylotówce z Lublina - Zielona. Kolega mi pomachał, ja odmachałemaż ciary mnie przeszły to druga Alfa co mi odmachała. Fajne uczucie
Pod Biłgorajem nie machają ;/
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Pozdrawiam kolegę Macka, którego poznałem godzinę temu w mojej mieścinie;P Posiada piękną 166 2.0 V6 TB i pewnie niedlugo pojawi się na forum, gdyz wizytowka została wręczona i pogaduchy chwilę trwały;D
Pozdro dla suchego, którego przepuściłem dzisiaj jak wyjeżdżał spod bloku przy sikorskiegoja jechałem firmową białą strzałą(czyt. Star 742)
![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Gorące pozdrowienia dla Daniello spotkanego wczoraj koło realaCoś strasznie smutni byliście
![]()
a ja pozdrawiam kolege RamzesII widzianego wczoraj w Debicy na 3-go Maja przed 8 rano![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdro dla marcina spotkanego dzisiaj przy ulicy słowackiego jak dobrze kojarze![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!