Co wy sie chłopaki dziwicie, to przecież ALFA ROMEO i musi zapalić
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Dzis rano przy -18 za pierwszym razem
Co wy sie chłopaki dziwicie, to przecież ALFA ROMEO i musi zapalić
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Dzis rano przy -18 za pierwszym razem
Dokładnie, to Alfa a nie zapalniczka z napisem VW
Raz tylko miałem problem odpalić auto jak zostawiłem światełka w samochodzie![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
No właśnie TIO, to Alfa romeo- auto włoskie...nie rosyjskieale ogólnie, u nas takiej znów tragedii nie ma z tymi temperaturami...jeśli któraś miała by nie odpalić, to tylko z powodu słabego aku, zużytych świec żarówych, lub też kijowego paliwa. wg. mnie jeśli wszystko jest sprawne, to nie może być problemu z uruchamianiem.
Dziś znów szukałem tego elektrolitu, udało mi się znaleźć na ul Pobożnego...jest tam taki malutki sklep za kamienicą z akumulatorami. Jeszcze właścicielowi klienta odebrałem, bo auto raz mu nie odpaliło i chciał od razu kupić nowy aku...zobaczył że kupuję elektrolit, spytał do czego to mu wytłumaczyłem co i jak mam zamiar zrobić. Właściciel nie był zadowolonybo koleś też kupił tylko elektrolit i wodę destylowaną
Jutro robimy spota? dziś fajnie posypało(akurat jak wyjechałem z myjki)więc można by się spotkać w jakimś fajnym miejscu i porobić kilka zdjęć. co Wy na to?
Pewnie![]()
spalanie 7.8l/100km
moja strzałka delikatnie ubrudzona aż patrzeć nie mogeale w tych mrozach nie zaryzykuje mycia
i tak mam problem z zamykaniem drzwi z centralnego..
![]()
Ostatnio edytowane przez moristkkf ; 03-02-2012 o 21:12
dokładnie, chyba za duże mrozy aby myć auta, ja też mam brudne auto, szczególnie że dziś 300 setki zrobiłem, ale zawsze można pstryknąć fotę na takich jakie są, będzie na styl offroad![]()
spalanie 7.8l/100km
heeh no ale z tym moim zamkiem to jest kabaret jakiś.. musiałem auto odstawić do garażu bo się nie zamyka.. centralny zamyka po czym sam się otwierai tak sobie z tym walczę..Jednak mrozy nie służą włoszką.
![]()
jestem za zeby sie spotkac jutro, moze jakis fajny duzy plac gdzie mozna tez baczki porobic![]()
Ja myłem na ręcznej obok Oktanu w Słupsku. Za 30zł facet całe umył, nawoskował, wysuszył i odkurzył w środku. I H...J z tego, jak chwilę po wyjechaniu zaczął sypac śnieg i dziś auto wygląda jeszcze gorzej.
Co do fotek, to byłem dziś rano odwieźć zonę do pracy w Ustce. Możemy się tam spotkać. Miejsce o którym Wam ostatnio mówiłem wygląda całkiem przyzwoicie i będzie można zjechać do samej plaży. Moge pojechać pierwszy na próbęAle dobrze było by gdyby ktoś wział łopatę i linkę tak w razie "W". Piasek zamarznięty, ale lepiej się zabezpieczyć
Albo w porcie zachodnim...tam już bez obaw że ktoś nie wyjedzie
Pierwsza fotka z tego miejsca gdzie można zjechać na plażę, reszta z portu zachodniego. zdjęcia robione telefonem
![]()
zjazd na plaże niezłyjakbyście coś dokładnie ustalili to dajcie znać
![]()