Pozdrowienia dla kierowników trzech czarnych Belli mijanych w Jaworznie
- Dla kierownika czarnej 156 wraz z małżonką/dziewczyną mijanych na os. Stałym
-Dla kierownika czarnej 159 SW na ul. Martyniaków
- Dla kierownika czarnej 145 mijanego kolo Fashiona
Wszyscy oramkowaniWidzę, że Jaworzno rośnie w siłę
![]()
Pozdro dla kogoś ze złotej 147 (ST xxx2E) stojącej pod Tęczą , hej!
nie z kobietą a z synem. ale to nic, jechałem na 8 do pracy także nie miałem zbyt dużo czasu,ale na pogawędkę zawsze sie znajdzie, pozdrawiam
pozdrowienia dla błękitnej 156 na ul. Dobrego Pasterza skręcającą w os. Oświecenia około 17 i 166 chyba KOL... zaparkowanej przy świeżo budowanej hali sportowo widowiskowej. mogłem być nie widoczny bo hybrydą jechałem tzn na rolkach. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez gaga ; 10-07-2013 o 19:04
pozdrowienia dla wszystkich alfistów z okolic Żywca Jeleśni Przyborowa Koszarawy gdzie ostatnio miałem okazje spędzać krótki urlop i pojeździć po tamtejszych górkich drogach Koszarawysie wyróżniałem bo tam Sxx a ja OGL
![]()
Pozdro dla alfistów z okolic Jeleniej góry i Karpacza , tam gdzie byłem wstanie łapką machałem
no i pozdro do jednego alfisty czarnej 156 wjeżdżającego na os. Piastowskie w Poznaniu !
Pozdrawiam kierowcę w okularach Alfy 147 Grigio Africa, którego widziałem dziś z bliska, jak wyjeżdżał z uliczki w Katowicach blisko Uniwersytetu i Sejmiku Śląskiego, chyba w Mickiewicza wjechał. Ja piechotą szedłem chodnikiem![]()
Pozdro dla oramkowanej 156 sw mijanej na skrzyżowaniu z obwodnicy TG na Bytom![]()
Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
147 1.9 jtd 2011-2018
159 1.9 jtdm q-tronic 2018-??
na Ul Zaogrodzie na krakowskich bielanach namierzone 147 JTD tablice KOL
Pozdrawiam![]()