Xofer pogoda Wam się udała nad morzem?? co do soboty to jeśli się sprężycie to do 16 postaramy się wpaść, bo później zawoże dziadków moją Bellą na weseleWidziałeś jak Biłgoraj zalało ciekawe czy zlot wypali.....
Xofer pogoda Wam się udała nad morzem?? co do soboty to jeśli się sprężycie to do 16 postaramy się wpaść, bo później zawoże dziadków moją Bellą na weseleWidziałeś jak Biłgoraj zalało ciekawe czy zlot wypali.....
Pogoda spoko - upałów może nie było ale przynajmniej nie padałoJeśli o Biłgoraj chodzi to tam jest tylko tor a nocleg i reszta zabawy 50km dalej w stronę Ukrainy także jak coś to najwyżej nie będzie toru
ale narazie nikt z organizatorów nie informuję o zagrożeniu
Nad morzem Klaudynie morskie powietrze pofalowało tak, że w ubraniu wskoczyła do wody
hehe. Ogólnie byliśmy środkami komunikacji i kosztował nas to jakieś 450zł mniej niż Alfą
Cała podróż trwała 3.5h do Gdańska pośpiechem i 1.5h z Gdańska promem na Hel - polecam, rok temu byłem autem i jakoś było tak mniej swobodnie a teraz cały czas browarek
![]()
xofer no to faktycznie z tym pociągiem i promem niezły pomysł
A xo do spota to wiem że piatek i sobota odpada, zatem może niedziela??
P.S. Stereo mam coś dla Ciebie![]()
czarny dym power!!!
Yago dlaczego piatęk i sobota odpadają, o czymś nie wiem?
źle sie wyraziłem, chodzi o to że mi niepasuje ani piątek ani sobota więc może niedziela??
czarny dym power!!!
Jak dla mnie może być również niedziela - niech reszta się wypowie![]()
Niedziela mi pasuje![]()
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
witam wszystkich posiadaczy aluni.
Może ktoś miał podobny problem?: Pierwszy raz od 3 lat jak mam swoją alę nie chciała odpalić. Trzymałem ja na rozruszniku i nic. Po jakimś czasie kręcenia jakby zaskakiwała, po czym odpaliła. Wsiadłem przejechałem jakieś 100m po czym straciła moc, zapaliła się kontrolka check engine i zgasła. Probowałem ją odpalić i zero efektu.po ok 5 min wsiadłem i spróbowałem odpalić. Po dłużyszym kręceniu odpaliła ale silnik pracował szarpiąc. Zgasiłem. Opdaliłem ponownie trzymając ją dłużej niż normalnie na rozruszniku. Kontrolka check engine zgasła. Silnik nie szarpał, ale wyczułem że ma słabą moc nadal. Nie kopci choć zauważyłem lekki biały dymek z wydechu ale to może z różnicy temperatur - w garażu 12 stopni silnik miał ponad 60. Muszę się przyznać że ostatnio lałem też do mojej ali ropkę nie ze stacji, ale podobno z dobrego żródła (audi i octavia tdi jeżdzą na tej ropie bez problemu). Bardzo proszę o pomoc, bo z góry obawiam się wysokich kosztów tego problemu. Wymieniłem filtr paliwa i niestety nie pomogło. Po podłączeniu kompa pokazało błąd - rozdzielacz ciśnienia paliwa. Miał ktoś podobny przypadek?
To może spotkajmy się i w Sobotę i w NiedzielęW sobotę jest Radio Zet więc najprawdopodobniej i tak wszyscy będziemy w Ślesinie a w niedziele jest super gwiazda Ich Troje
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
Polecam MotoPlus w Honoratce, za diagnozę dużo nie zapłacisz, spróbuj będzie za drogo to naprawisz później. Ciężko tak gdybać bo powodów może być co najmniej tyle ile koni w Twojej belli![]()
Problem w tym że nie chce odpalać a już ją raz ciągałem do mechanika to bez wspomagania kierownicy i prawie bez hamulców. Taka akcja już nie widzi mi się dalej by ją ciągać