Panowie ja się pisze na spotkanie w słupsku bo dalej się boje ponieważ nie zainwestowałem w zimówki myślałem że zimy nie będzie w tym roku... hee
Panowie ja się pisze na spotkanie w słupsku bo dalej się boje ponieważ nie zainwestowałem w zimówki myślałem że zimy nie będzie w tym roku... hee
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Piket, byłem właśnie odebrać żonę z Ustki. Droga ze Słupska do Ustki jest czarna, praktycznie jak cała ustka. tylko boczne dróżki są białe. Nikt nie będzie świrowała jak coś, to się przecież Cie wyciągnie
Więc co powiecie jutro o 15 zbiórka na McDonalds? i wspólny wyjazd do Ustki? można by też napisać na Koszalińskim temacie, może chłopaki by wpadli...ale najpierw dajcie znać kto jest chętny
jestem za, zeby sie w ustce spotkac bo i tak u rodzicow na obiedzie bede o 14:00. ale wolalbym okolo 16:30 sie spotkac na drugim molo.
myślę że 16.30 to trochę za późno, może już być za ciemno. 16.00 może być? i dlaczego na zachodnim? tam nie można zjechać na plażę.
co z resztą Alfisti?
jak mnie ktos zabierze to moge jechać![]()
jeśli wypali, to wpadnę po Ciebie. zalezy ile ludzi się zdeklaruje. tylko że ja juz będę musiał jechac o 14.30...więc kicha, plany mi się zmieniły, bo na 15 muszę żonę do ustki zawieźć
Wiecie następną będę chciał sprowadzić ze skandynawii w wersji na zime a to dlatego że alfy były produkowane na dwa rynki, ciepłe takie jak większość alf i te na zimne,wyposażone zostały w pare dodatków np. elektryczne grzałki do płynu chłodniczego. 2.4 to długodystansowiec nagrzewa sie dopiero po kilkudziesięciu kilometrach no chyba ze sie butuje to szybciej ale w zimowych warunkach but odpada, za to po kilkuset kilometrach jest tak gorąco że aż parzy w stopy.
---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
Sprawa spota to obecnie nie mam alfy,żona pojechała do mamy i nie wiem o której wróci, polonez może być?
Jak by się dało to weź Alfę, jeśli nie to trudno. Poldek też będzie ok. a o tej produkcji na 2 rynki to nie słyszałem...
to jaki wniosek? kto sie pisze konkretnie i jaka godzina? i gdzie? bo nie wiem juz
Dobra, umawiamy się tak. Port zachodni (przy zjeździe do morza) godz 16.00. Wszyscy wiedzą gdzie to jest? Ja będę na 100%. Napiszę do Koszalinian...może ktoś wpadnie.
Z tym że Kjanicki będzie musiał się jednak z kimś innym zabrać. Tio weźmiesz kjanicki? bo ja nie mogę jednak