Pochodzi z Kraju Środka.
Lubią padać, choć mój już 3,5 roku kręci ładnie. Nawet przy -25 odpalił od pierwszego pociągnięcia.
Mój też kręci, ale żeby mieć S&S, muszę się bujnąć co najmniej 200 km.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Osobiście nie tylko bym otworzył maskę ale nawet sprawdził datę produkcji akumulatora, czy przypadkiem nie jest starszy o parę lat od samochodu. Moje doświadczenia nie dotyczą akumulatora ale coś niecoś o serwisach i dilerach alfy-fiata wiem. W tej sytuacji , po wymianie nie wiesz czy masz pecha trafić na wadliwa sztukę, czy może należy zmienić serwis.
Znow zaczely pierdziec mi glosniki w przednich drzwiach...lub ich obudowy. Jest to takie irytujace ze czasami wychodze z siebie. Prawa obudowe z nerwow docisnalem w dolnym rogu I chyba zlamalem jakis zabek...ale dalej trzeszczy. Wyatarczy lekko dotknac I po sprawie ale przeciez nie bede prawego dociskal prawa noga a lewewgo pd czasu do czasu lewa noga...
Mialem juz silikonem walic haha
Ktos wie jak to dokrecic, przykleic lub wyrwac?
Oby tylko przestalo mnie wkurzac bo szalu dostaje :p
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
nic nie dokręcisz , maskownica głośnika jest nie sciągalna a wszystko jest z tworzywa i na zgrzewach. Zdemontować poszycie drzwi i pistoletem na goraco posklejać wewnetrzne plastiki ze sobą a jest ich tam troche jeden na drugim więc troche czasu trzeba spędzić jesli się chce żeby nic nie brzeczało . Zrobiłem to kiedyś u siebie ale tylko po stronie kierowcy bo wiecej mi się już nie chciało.Ewentualnie można coś doraźnie napchać w ten rowek wokół maskownicy głośnika żeby nie miał luzów ale nie wiadomo na jak długo starczy
![]()
cos pokombinuje... a ma ktos instrukcje jak sie sciaga obudowe wewnetrzna drzwi moze?
Proszę: http://www.forum.alfaholicy.org/mito...ht=#post536388
Sent from my 700T1C using Tapatalk
Dzieki!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Raz na jakiś czas co mi popiskuje w przednim kole, pisk taki wysoki niczym tarcie styropianu o styropian ale słyszalny tylko przy jeździe z małą prędkością. Początkowo myślałem że to jakiś kamień pod tarczą, ale że po gresie nie jeżdżę a pisk co jakiś czas sie odzywa ponownie, więc zaczałem się zastanawiać co go generuje - jakieś wskazówki ?