pozdrawiam Venom_ka którego alfa była zaparkowana w Jaworznie pod kosciołem około 19
pozdrawiam Venom_ka którego alfa była zaparkowana w Jaworznie pod kosciołem około 19
Pozdrawiam alfaholika spotkanego dzisiaj ok godz. 22 na skrzyżowaniu obok browaru w Tychach.![]()
Pozdrawiam pozdrawiamDawno nie spotkałem nikogo z alfaholikow na Tychach
PS. W mieście obowiązuje 50 km/h, a koleżanka tak wyrwała, że ledwo dogoniłem![]()
Ostatnio edytowane przez Sharpi ; 29-07-2013 o 21:41
pozdro dla kierowcy czarnej Giulietty spotkanej pod parkiem wodnym w Tarnowskich górach SPI na ramkach
To była moja Bella
Za kierownicą był mój wujek ze USA(przekazałem mu, że ma odmachiwać)
Oto dowód
Ja już tak nie gonię, od zeszłego wtorku przystopowałem
Teraz ja pozdrawiam spotkanego na trasie Pielgrzymki kolegę z AR 147 rejestracja STA 113** na trasie z Miasteczka Śląskiego (droga 912) w stronę drogi 78 na Świerklaniec - w czwartek 25.07.2013 około godziny 17, oraz kolegę spotkanego w piątek w Kamienicy (AR 147 SO *****) który pracował w aptece
A z najświeższych to dla Sickboya, z którym ręka była w ostatniej sekundzie oraz Pietropili który nie paczy na boki - o godzinie 15:01 przy browarze !!![]()
Ostatnio edytowane przez himek ; 29-07-2013 o 23:06
Pozdrowienia dla Alfaholika z bordowej 159 spotkanego dziś w Olkuszu widziałem awaryjki![]()
Również pozdrawiam, niecałą godzinę wcześniej widziałem także twoją Bellę na parkingu Biedronki przy OFNE (chyba, że tylko podobna była do twojej ale też oramkowana)
Tak, jeszcze wtedy jej nie miałem. Za to teraz będzie się wyróżniać![]()