Mogę Ci dać namiar na tanią lawetę. Inaczej raczej nie pomożemy, mechaników lub bardziej obeznanych w naszym regionalnym raczej nie znajdziesz.
Mogę Ci dać namiar na tanią lawetę. Inaczej raczej nie pomożemy, mechaników lub bardziej obeznanych w naszym regionalnym raczej nie znajdziesz.
nie wiem czy nie zainwestować najpierw w ten rozdzielacz cisnienia paliwa co pokazało jako błąd podczas podpiecia kompa. Choć z drugiej strony mnie dziwi że od filtra paliwa paliwo podaje dalej do silnika.... Więc jeśli nic z tego nie wyniknie to może podaj proszę mi ten namiar na tą lawetę. W ostateczności (skoro polecasz) odwiedziłbym tą Honoratkę - Auto Plus.
Ja miałem duże problemy zimą ze swoją bellą i nawet ASO PolCar miało problem, próbowałem wymianę na chybił trafił/może to może tamto i skończyło się tak, że wymieniłem prawie cały osprzęt silnika a auto nadal nie działało, później wrzuciłem na lawetę i pojechałem do ASO Nagórski do Lubonia koło Poznania - zrobił ale rachunek zwalił mnie z nóg![]()
michao1 przyczyn tej usterki może byc dużo, to że komp wyświetla błąd rozdzielacza paliwa nie znaczy że to jest główna przyczyna tej usterki, bo moga to być czujniki i regulatory ciśnienia paliwa albo nawet sama pompa, oddaj do zaufanego mechanika lub dobrego serwisu i tyle. Jednak nie warto lać paliwka z niby zaufanego źródła, zaoszczędziłeś może z 100zł a możesz stracić 600 - 1000...Koledzy co do spotu to mi w niedziele pasuje, przyjedziemy z Martuś i w końcu zobaczycie moją Belle![]()
mi niedziela nie pasuje... chyba że ok 20-21 :/
no to wkońcu jak robimy, bo u mnie tylko niedziela wchodzi w grei widze że większości też...
czarny dym power!!!
To co robimy dwa spoty kto może to dzisiaj kto nie to jutro ja będę na obu. Pytanie dziś gdzie i o której?
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Ja mogę dziś.