Tak, schowka nie ma.
Tak, schowka nie ma.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dzieki! I chyba ostatnia watpliwosc, napewno były dyskusje na ten temat, ale może są jakieś nowe przemyślenia... Jak duży bezsens jest brać 18" koła? Jeździłem Julka na takich kołach i było bardzo poprawnie jeżeli chodzi o komfort... A wizualnie... Miodzio!
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 30-08-2011 o 10:11
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
U mnie działa po kliknięciu.
no teraz dziala, cos sie musialo wstepnie zle zapisac, ale juz smiga
jak znajdziesz chwilę, napisz swoje przemyślenia nt. tej nowości w odpowiednim temacie razem ze zdjeciami, żeby nie trzeba było szukać opisu w jednym temacie a zdjec w innym...
Szkoda, że jak kupowałem Julkę pod koniec maja nikt w salonie/w sklepie nie powiedział mi, że za chwilę będzie nowy model. Poczekałbym na niego....
Mnie niestety też nikt nie powiedział... ale to nie jest dziwne. Poziom wiedzy na temat sprzedawanych samochodów, konfiguracji, opcji, wyposażenia jest niesamowicie niski. A co dopiero mówić o akcesoriach. Zupełnie nie rozumiem jak FAP może to tolerować. Mnie się nie udało u żadnego dealera dowiedzieć czy jak wezmę siedzenia elektrycznie regulowane to będą one też podgrzewane czy trzeba tą opcję wziąć dodatkowo. Nadal zresztą nie wiem. Wziąłem tylko podgrzewane bez regulacji elektrycznej (za wyjątkiem lędźwi) i jakie było moje zdziwienie kiedy przy odbiorze samochodu okazało się że ogrzewanie można włączyć albo wyłączyć, nie ma żadnej regulacji! Przy fotelach elekrycznie regulowanych podgrzewanie ma 2 albo 3 stopnie.
Niestety mam podobne odczucia, na 6 czy 7 przepytanych dealerow spotkalem sie z cala gama sprzecznych informacji, niejasnosci, a czasami wrecz z kompletnym brakiem odpowiedzi i zainteresowania. a mowie, ze sprzedaz samochodow lezy...co dziwne to niektorzy nie mieli pojecia o rzeczach, ktore sa w ogolnodostepnych materialach alfy, tudziez wychodza na kazdym forum o julce. moj proces zakupu rozciagnal sie przez to znaczaco. jak na marke aspirujaca do klasy premium to troche zaskakujace.
Nie wiem co Was zaskakuje. Każdy producent teraz zmienia modele co ok. 3 lata, zawsze wyciekają gdzieś do sieci lub pokazywane są na targach modele demonstracyjne, mające mniej lub więcej wspólnego z samochodem docelowym. I dealerzy mają o nich pojęcie jak o gwiazdach.
Samochód kupuje sie najlepszy na moment, kiedy go potrzebujesz. Patrzenie kiedy wyjdzie nowy model jest bez sensu, gdyż zawsze w końcu się on pojawi. Carpe diem.