misiu 7911 daj znac jak cos da rade do 2.4 20v chodzi o gorna bez przenoszenia komputera
misiu 7911 daj znac jak cos da rade do 2.4 20v chodzi o gorna bez przenoszenia komputera
nieda rady bez przenoszenia,znam takich co przelozyli i smigaja,ba ,komputer wtedy jest mniej narazony na uraz podczas np kolizji![]()
Koszt za komplet do 2.4 JTD 150 konnej?
Wysłane z SGS3
Misiu a co do 159 ?nie robisz nic z tego ? kurde te ramki na konsolowe zegary to mi wiszą na pulpicie cały czas
zwymiarowane i wszystko
![]()
jeśli byś coś myślał w temacie rurek do 159 to chętnie pomogęale wszystkich rurek
![]()
A może by tak w rozpórki się pobawić ?![]()
Panowie, czy ktoś kto zakładał górną rure na 156 2.4 175 KM może wypowiedzieć się co do trwałości tego rozwiązania? Chciałem kupić od razu cały komplet na dół i górę, ale jest pewna kontrowersja co do góry, bo jeden z kolegów, z którym rozmawiałem stwierdził, że po pewnym czasie ze względu na niedopasowanie rury łączniki zaczęły puszczać i co rusz rura się zsuwała. Druga rzecz to zagospodarowanie miejsca wokół rury, gdzie konkretnie umieściliście ecu i czy dało się założyć osłonę plastikową (fotki mile widziane), nie ukrywam, że estetyka - mimo, że to pod maską jest też istotną sprawą dla mnie i wolałbym, żeby osłona po montażu wróciła na swoje miejsce.
Bzdura, rury mają ranty, takie ząbki, które zapobiegają zsunięciu złączek - chyba że ktoś przykręca na gówniane opaski zamiast SBF.
A na drugą część pytania możesz cos napisac?
Wysłane z S3
A przy okazji, zakładałeś rurę na 2.4 175KM? Bo z opisu wynika, ze masz 1.9, tymczasem do 175KM nie ma idealnie dopasowanej kształtem rury tylko zakładana jest od 150KM i być może te problemy wynikają z konieczności jakiegoś jej "dopasowania" "naciągania" itp gdzie rura inaczej pracuje.
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 10-02-2014 o 18:29
U mnie przy dolnej rurce potrafiła się nawet zsunąć obejma SGB, akurat w drodze na wakacje![]()
Chciałbym rurę filter- turbo do mojej 147 ile takie cudo by kosztowało?? A jak już pytam to z ciekawości ile za komplet?