Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 141

Temat: [Zapowiedź] SPOT 14.12.2008 MAZOWSZE-WARSZAWA-ARKADIA

Użytkownik Świeżak Avatar Dario_83
    Mieszka w
    Jedlnia Letnisko
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 2008 AR 156 2.4 JTD 2003

Domyślnie

Nie proponuję żadnej trasy bo na to nie ma reguły. Czasami jest pusto a czasami trzeba odstać swoje. A Wisłostradą nie jechałem. :wink:

Rudix
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Papamek
    Sorry, nie chcę Was demotywować, ale ile właściwie macie tego wolnego czasu? Godzinę? Dwie? Przejazd z Piaseczna do Arkadii w czasie niedzielnych powrotów i przedświątecznej gorączki zakupów może pochłonąć jego większą część. Spotkanie ok.20.00 to również dość późno. Dlatego warszawski spot w aktualnej na dziś formie nie bardzo ma dla mnie sens. Ale trzymam kciuki, żeby się udało !
    Aby spokojnie zdążyć do Krakowa, wyjeżdżam w sobotę i to wcześnie. Pooglądam miasto, przenocuję, a w niedzielę postaram się godnie zaprezentować
    Paweł
    Paweł, tak jak Reks juz wspomnial... Odroznijmy spot a zlot. Spotow masz pelno i w dodatku w takiej formie. Jestes stosunkowo mlodym Alfaholikiem wiec chyba jeszcze nie wiesz jak to do konca wyglada. Zloty masz kilkudniowe np taki jaki byl w Czestochowie... Przeciez w Krakowie tez masz chyba paru godzinny spot. Bedziesz miec to samo co bys mial tutaj (chyba ze o czyms nie wiem to z gory przepraszam). Ale rozumiem Cie! Tez bym sie chetnie przejechal z Toba bo kocham jezdzic lecz czas mnie ogranicza niestety...
    Sama droga z Piaseczna to jedno. Drugie to tlumy w Arkadii... Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle!
    Pozdro!!!

ViP Rowerzysta Avatar Papamek
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Gtv 1.8TS 2000, Bianco Polare

Domyślnie

Wiem, wiem Młodziak jestem duszą też !
    Mam po prostu ochotę na wypad w dłuższą trasę i zmianę powietrza.
    Dwa spotkania wypadły w tym samym terminie, dlatego muszę wybierać.
    Mam nadzieję, że wkrótce będzie ponowna okazja na poznanie się w miejscowym gronie.
    Paweł

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał Reks
    JacekK Ty sie dowiedz czy pomieszcza 5-15osob bo widze ze pare osob bedzie I sprawdz czy oby na 100% jest czynne itd. Bo nie chce jechac na marne;P Co do godziny to jak proponujesz?
    Zarezerwowałem wstępnie dwa biegi po 10 min, o 18.00 i o 18.26, dla 8 osób, cena to 40zł/os/10min. Proszę o potwierdzenie(najlepiej na priv'a, by nie zaśmiecać wątku, najlepiej z numerem telefonu, ew. ja mogę komuś podać swój) od następujących osób, w których biegach chcecie wziąć udział i czy bierzecie kogoś ze sobą:
    - Rudix
    - Rex
    - mrksz87
    - pr0k0p

Pewnie nie wszyscy potwierdzą obie godziny, więc jakby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć to niech pisze ile os. i jakie godziny mu pasują to coś tam zawsze wymyślimy.
    Oczywiście mówimy o gokartach w Imoli, przy ul.Puławskiej 33, za stacją Jet/Łukoil. Od razu po gokartach o 18.40 robimy wyjazd, a wrażeniami dzielimy się na właściwym spocie w Arkadii, tak Reks? :wink:

Cytat Napisał pampamek
    Wiem, wiem Młodziak jestem duszą też !
    Mam po prostu ochotę na wypad w dłuższą trasę i zmianę powietrza.
    Dwa spotkania wypadły w tym samym terminie, dlatego muszę wybierać.
    Mam nadzieję, że wkrótce będzie ponowna okazja na poznanie się w miejscowym gronie.
    Paweł
    Spodobał mi się ten Twój spontan(bo z tego co piszesz to tak to wygląda). Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziesz robił takie trasy z możliwością podpięcia się :wink: .

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Prośba do mod'a o usunięcie posta :wink:

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Do usunięcia

Reks
    Gość

Domyślnie

Jasne JacekK

No to juz wszystko wiadome....
    Gokarty- 17:50 w Imoli w Piasecznie
    SPOT wlasciwy - 19:00 CH Arkadia (niebieska strefa)

Co do parkowania zakladajac ze przyjedzie tyle osob ile sie deklarowalo to proponuje parkowac tam dalej co miejsca parkingowe sa prostopadle do tych z ostatniego Spotu.. czyli tak jak za czasu spotu co byl Prokop(pierwszy spot w Arkadii) W chwili obecnej 2 rzedy zabiera 'stragan' z choinkami ale dany rade

Czyli G04

ViP Pirat drogowy Avatar mrksz87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Megane GT220

Domyślnie

Tylko nalezy pamietac, zeby byc przed 18 na gokartach, bo przed jazda trzeba jeszcze taki papierek wypelnic.
    Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
    Nie zabijaj robaczka

Reks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrksz87
    Tylko nalezy pamietac, zeby byc przed 18 na gokartach, bo przed jazda trzeba jeszcze taki papierek wypelnic.
    Ok dzieki za info poprawilem godzine.. a co do mnie ja pewnie wyruszam +/-17 z zoliborza;]

Rudix
    Gość

Domyślnie

Panowie, jesli tak wyglada obrot spraw to ja na gokarty nie zdaze chocbym nie wiem jak sie uwijal... Szkoda kurcze...
    Pojwie sie po 19 w Arkadii.