Nie proponuję żadnej trasy bo na to nie ma reguły. Czasami jest pusto a czasami trzeba odstać swoje. A Wisłostradą nie jechałem. :wink:
Nie proponuję żadnej trasy bo na to nie ma reguły. Czasami jest pusto a czasami trzeba odstać swoje. A Wisłostradą nie jechałem. :wink:
Paweł, tak jak Reks juz wspomnial... Odroznijmy spot a zlot. Spotow masz pelno i w dodatku w takiej formie. Jestes stosunkowo mlodym Alfaholikiem wiec chyba jeszcze nie wiesz jak to do konca wyglada. Zloty masz kilkudniowe np taki jaki byl w Czestochowie... Przeciez w Krakowie tez masz chyba paru godzinny spot. Bedziesz miec to samo co bys mial tutaj (chyba ze o czyms nie wiem to z gory przepraszam). Ale rozumiem Cie! Tez bym sie chetnie przejechal z Toba bo kocham jezdzic lecz czas mnie ogranicza niestety...Napisał Papamek
Sama droga z Piaseczna to jedno. Drugie to tlumy w Arkadii... Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle!
Pozdro!!!
Wiem, wiemMłodziak jestem
duszą też !
Mam po prostu ochotę na wypad w dłuższą trasę i zmianę powietrza.
Dwa spotkania wypadły w tym samym terminie, dlatego muszę wybierać.
Mam nadzieję, że wkrótce będzie ponowna okazja na poznanie się w miejscowym gronie.
Paweł
Zarezerwowałem wstępnie dwa biegi po 10 min, o 18.00 i o 18.26, dla 8 osób, cena to 40zł/os/10min. Proszę o potwierdzenie(najlepiej na priv'a, by nie zaśmiecać wątku, najlepiej z numerem telefonu, ew. ja mogę komuś podać swój) od następujących osób, w których biegach chcecie wziąć udział i czy bierzecie kogoś ze sobą:Napisał Reks
- Rudix
- Rex
- mrksz87
- pr0k0p
Pewnie nie wszyscy potwierdzą obie godziny, więc jakby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć to niech pisze ile os. i jakie godziny mu pasują to coś tam zawsze wymyślimy.
Oczywiście mówimy o gokartach w Imoli, przy ul.Puławskiej 33, za stacją Jet/Łukoil. Od razu po gokartach o 18.40 robimy wyjazd, a wrażeniami dzielimy się na właściwym spocie w Arkadii, tak Reks? :wink:
Spodobał mi się ten Twój spontan(bo z tego co piszesz to tak to wygląda). Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziesz robił takie trasy z możliwością podpięcia się :wink: .Napisał pampamek
Jasne JacekK
No to juz wszystko wiadome....
Gokarty- 17:50 w Imoli w Piasecznie
SPOT wlasciwy - 19:00 CH Arkadia (niebieska strefa)
Co do parkowania zakladajac ze przyjedzie tyle osob ile sie deklarowalo to proponuje parkowac tam dalej co miejsca parkingowe sa prostopadle do tych z ostatniego Spotu.. czyli tak jak za czasu spotu co byl Prokop(pierwszy spot w Arkadii) W chwili obecnej 2 rzedy zabiera 'stragan' z choinkami ale dany rade
Czyli G04
Tylko nalezy pamietac, zeby byc przed 18 na gokartach, bo przed jazda trzeba jeszcze taki papierek wypelnic.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Ok dzieki za info poprawilem godzine.. a co do mnie ja pewnie wyruszam +/-17 z zoliborza;]Napisał mrksz87
Panowie, jesli tak wyglada obrot spraw to ja na gokarty nie zdaze chocbym nie wiem jak sie uwijal... Szkoda kurcze...
Pojwie sie po 19 w Arkadii.