Witam uprzejmie, tak się składa że też szukam. Na poprzednim ROUVILLE przejechałem niewiele, wymieniałem w wakacje 2012, ale zaliczyłem solidną dziurę jakiś czas temu więc pewnie i łożysko się poddało.
Ktoś coś gdzieś ma albo ma mieć?
Witam uprzejmie, tak się składa że też szukam. Na poprzednim ROUVILLE przejechałem niewiele, wymieniałem w wakacje 2012, ale zaliczyłem solidną dziurę jakiś czas temu więc pewnie i łożysko się poddało.
Ktoś coś gdzieś ma albo ma mieć?
o optimalu różnie piszą, jeden jeździ, jeden odradza, jeden montuje i reklamacji nie ma inny mówi że po 100km się zatarło. Pytanie co prawda a co bajki. Optimal nie robi łożysk ani piast tylko pakuje. Można trafić na łożysko snr albo koyo w optimalu. Dla tego pytanie czy ktoś z forumowiczów ma w swojej "bryce" optimala.
Tutaj ktoś pisał, że Optimal z plusem jest dobry zresztą cena w intercarsie chyba mówi sama za siebie: OPT801910+ 654.70zł, ale na allegro ktoś sprzedaje za 399zł http://allegro.pl/lozysko-kola-przod...966621177.html
w intercarsie mają być na dniach po 530zł snr
To "na dniach" w intercars to słyszę +/- czwarty tydzień, tak więc nie rób sobie nadziei...
Na alledrogo są optimale po ponad 400 pln![]()
Q...a mać one muszą być platynowealbo z białego złota
nie ma innej opcji
![]()
Sprężyny ostatnio sprawdzałem i z dwóch firm znalazłem, zbiorniki są w ASO w przystępnych cenach, tylne zderzaki to towar co najmniej tani i na bieżąco dostępny. Wahacze są i to nawet z kilku firm choć dość drogie. Jedynie z tymi łożyskami takie problemy. Też szukam od kilku dni i niby mam mieć w piątek SNR w cenie rzędu 400 ale uwierzę, jak będę miał w ręce...