dobra to ustalmy jakis termin niedzielny rozpowiedzmy to wszystkim i wbijamy na aleje na lans![]()
dobra to ustalmy jakis termin niedzielny rozpowiedzmy to wszystkim i wbijamy na aleje na lans![]()
Nie ma czym się lansować :]
Karol w 90% spotów pod tesco było tylko miejsce spotkania, a później w zależności od ustaleń gdzieś jechalśmy, czyż nie ?
Ten temat czyta z tego co widzę kilka osób, patrząc na jego opis tytułowy nie ma żadnego związku z jakimkolwiek spotem. Sam tu właśnie wszedłem dopiero teraz od dłuższego czasu, kilka stron temu w tym temacie była mowa o spocie na galerii, byłem sam![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
no to fakt ze tytul tematu nie ma zwiazku ze spotem
zakladajac ten temat mialem inny cel a z czasem jakos tak sie zaczelo gawedzic o wszystkim i od jakiegos czasu sa podejmowane proby spotu
przejezdzalem wczorj przez III aleje zaparkowac tam auto to jest spore wyzwanie a co dopiero zaparkowanie kilku aut ktory by przyjechalo na ten spot
nie mam zadnego doswiadczenia w organizowaniu spotu ani nawet w braniu udzialu w spocie bo nigdy na zadnym nie bylem ale chyba faktycznie zebranie sie na jakims parkingu pod marketem a pozniej wspolny przejazd gdziesw ustalone miejsce ma wiekszy sens
widac QBA jest bardziej obcykany w temacie i wie jak sie zabrac za organizacje wiec moze warto posluchac madrzejszego i przystac na jego propozycje zalozenia nowego tematu o spocie i tam podjac probe organizacji spotu