przykleimy je na SUPER GLU!! I BĘDZIE GIT a nie GT
przykleimy je na SUPER GLU!! I BĘDZIE GIT a nie GT
Hej Alfonsy pije właśnie wasze zdrowieSluchajta mnie bo nie bede dwa razy mowił hehe. Daro załatwia flagowki wiec kto chce niech pisze druga sprawa miejsce spotkania trzeba pomyśleć bo nasza stara miejscowka w Ochli jest zarezerwowana bedzie tam podobno impreza na 1000 osob ja proponuje gdzieś nad jezioro może macie lepsze pomysły Pozdrawiam was cieplutko
Alfons Ps. zabieram kolo dmuchane i kąpielówki.
![]()
No hej Alfonsieco do flag to już się wypowiadałem
Jeśli chodzi o miejscówkę to mi jezioro pasuje, dobrze byłoby gdyby to było coś podobnego do tej miejscówki w Ochli. Wiecie, ogrodzone, blisko autek, żeby można było sobie jakieś fotki zrobić
Poza tym to słyszałem o miejscu gdzieś koło Amfiteatru, ale nie wiem jak tam jest, nie byłem
Jeziorko jest spoko, trzeba znaleźć tylko odpowiednie
Czekamy na opinie reszty.
Pozdro i do zobaczenia
EDIT.
Przypomniało mi się, że jest miejsce w Ochli, ale w skansenie. Kiedyś tam byliście z tego co wiem![]()
Ostatnio edytowane przez Johny GT ; 12-08-2015 o 20:42
Darku ja też poproszę o flagę .![]()
Wiem - Gośka - Waldi już powalczył o Ciebie!
- - - Updated - - -
Firma obiecała, że do jutro prześlą projekt - mam nadzieję ze coś z tego wypali !
Faktycznie któregoś razu byliśmy w skansenie i było fajnie. Z tego co pamiętam to confil załatwiał.
witam dostałem taką opcję naszej wspólnej flagi - uważam ze jest Ok tylko wykreśliłbym napis klub. Co Wy na to. zamawiam 10 flag - koszt 14 zł + przesyłam. Chętni proszę tworzyć listę, max w piątek przesyłam dane i zamawiam.
1 daro 1906 - 2 szt;
w![]()
Dla mnie 1 szt., projekt rewelacja Daro :-)
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Ludziska - w związku, ze trudno jest poszukać miejsce do spotkania, bo szukamy i szukamy, jest szansa na ognicho nad wodą w ŁOCHOWICACH ( 30 km od ZG). Cennik - 5 zł od auta + 3 zł. od osoby w aucie ( zobaczę jak będzie z dziećmi). Kierownik ośrodka da znać ostatecznie w poniedziałek co i jak. Bedze tam można autkiem wjechać,, będziemy odgrodzenie od innych. Na miejscu plaża i sprzęt wodny ( do wynajęcia ). Czekam na opinie - te 30 km dojazdu może kogoś zniechęcić - i będę bukował miejsca.
odnośnie flag to proszę kopiujcie listę chętnych, będzie mi łatwiej policzyć - zawsze z matmy miałem 5 stąd trudności z liczeniem.
daro 1906 - 2 szt;
serath - 1 szt