Dla wszystkich zainteresowanych dozobaczenia w sobotę
Dla wszystkich zainteresowanych dozobaczenia w sobotę
Może jeszcze ktoś się dopisze![]()
Słuchajcie ludziska...Bocian trochę popchnął mnie do zrealizowania pewnego pomysłu, bo faktycznie zawsze po takim evencie jechało się gdzieś coś przekąsić...Jeśli chcecie zapraszam do siebie na grilla. Mieszkam co prawda na blokowisku (ale bardzo kameralnym) i jako wspólnota mieszkaniowa mamy swoją altanę w ogrodzie, więc miejscówka bardzo odpowiednia na takie spotkania. Moglibyśmy od razu po dowiezieniu młodych pod kościół przyjechać do mnie i zjeść co nieco. Zajmę się organizacją tylko chciałbym wiedzieć ilu z was byłoby chętnych na takie rozwiązanie?
Micorl ze względu na to że miejsce jest blisko naprawdę wielu fajnych zalewow ja proponuję jednak zrobić grilla nad wodą, pogoria, przeczyce czy jeszcze coś tam jest podobno fajnego :-) pogoda ma dopisywać aż nadto więc fajnie by było się zmoczyc odrobinę
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Na orszak oczywiście przyjadę i miło mi będzie wspierać młodą parę w tym szczególnym dniu razem z Wami [emoji1], jednak mam juz plany na popołudnie, więc odpadam z grillowej integracji [emoji17]
Zamiast głupich zaczepek wole trzymać się tematu posta, pozatym mnie nikt nie ogranicza bo jestem wolnym człowiekiem [emoji6]
Ja tak samo jak Betina po orszaku śmigam do domu. Takze w moim przypadku nici z grilla
PS. Betina o której będziesz jechać? Umawiamy się gdzieś?
No ja też będę jechać z Zabrza wiec możemy lecieć razem. Umawiamy się na jakąś godzinę?