Stronka fajna, szkoda, że tak późno się o niej dowiedziałem, bo już ściągnąłem box z Niemiec.
A u Was na stronie gdzie mogę znaleźć ceny na przyszłość?
Stronka fajna, szkoda, że tak późno się o niej dowiedziałem, bo już ściągnąłem box z Niemiec.
A u Was na stronie gdzie mogę znaleźć ceny na przyszłość?
...cena katalogowa pewnie by Ci nie przypadła do gustu...od 1290...do 1790zł....ale ale dla forumowiczów to zupełnie inna bajka![]()
No ja rozumiem
Ale rozbieżność w cenach i tak jest za duża, bo z Niemiec to jest za pięć stów, a do takiej kwoty byś pewnie nie zjechał ...
PS. Podłączyłem i auto chodzi jak żyleta. Jestem b. zadowolony, więc po co w Posce płacić 1500-2000 zł. Musiałbym być wyjątkowo głupi, żeby się decydować na takie ceny, jak za pięć stów osiągam dokładnie ten sam efekt...
Wiecie o co chodzi?![]()
a jakby to cenowo wygladało na dzien dzisiejszy w benzyniaku? jakie byłyby to koszta?
...koszta duże...przyrosty znikome...żeby nie powiedzieć żadne![]()
z tego co sie orientuje to w 2.0ts(150KM) po chipie jest 168KM, wiec przyrost jako taki jest, a na benzynke taki przyrost robi swoje...tylko ciekawe jakie teraz to sa koszta...
---------- Post dodany o godzinie 14:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:27 ----------
szło by to jakos w forum taniej zrobic?jakby co?
...jeśli się da...to się zrobi...osobiście nie robiłem, więc jak się dowiem to dam Ci ofertę...bo w katalogu protokołów komunikacyjnych TS nie widzę...
a kto się podejmie zrobienia programu dla mnie? Auto z seryjnym nie ma już nic wspólnego, dlatego przed przyjechaniem na strojenie wolałbym z kimś pouzgadniać szczegóły..