Strona 8 z 37 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 366

Temat: leasing na Alfę

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Giulietta Veloce MY2016 / Giulia Veloce 2.0

Domyślnie

ja mam kombi i giuliette - kombi potrzebuje zeby przewiezc bagaze i garnitury na jakas konferencje branzowa, giuliette veloce do sprawnego przemieszczania sie po miescie, parkowania etc. Poza tym warto przy dwóch autach zwrócić uwagę na pewnego rodzaju backup - muszę gdzieś być o ustalonej porze, nie moge ryzykowac, że np awaria auta czy pozostawienie go u mechanika pozbawi mnie mobilności na kilka tygodni. Samochody zastępcze nie są zagwarantowane ustawowo, więc można mieć obawy o ich dostępność. Jak macie firmę robiącą www, zróbcie raz na czas jakiś inne transakcje, prace w biurze klienta, zarządzanie serwerem w jakiejś firmie (zawsze może się popsuć).

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    złom

Domyślnie

Piszę tu pytanie bo może z was ktoś coś wie. Dowiedzieć się czegoś na temat wynajmu długoterminowego w alfie romeo to trochę jak poszukiwania bursztynowej komnaty. Nie ma informacji/kalkulatorów na stronie, na infolinii odsyłany jestem jak od Annasza do Kajfasza, bo nikt nic nie wie, w końcu z jakimś gościem się dogadałem i TYDZIEŃ (!) czekam na maila z ofertą. To jakaś porażka jest.
    Więc ponawiam pytanie, czy robiliście jakieś może jakieś rozeznanie w temacie wynajmu długoterminowego i możecie się podzielić jakimiś informacjami, jak to wygląda na tle konkurencji?

Użytkownik Rowerzysta Avatar Statyczny
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2.2 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał PietereQ Zobacz post
    Piszę tu pytanie bo może z was ktoś coś wie. Dowiedzieć się czegoś na temat wynajmu długoterminowego w alfie romeo to trochę jak poszukiwania bursztynowej komnaty. Nie ma informacji/kalkulatorów na stronie, na infolinii odsyłany jestem jak od Annasza do Kajfasza, bo nikt nic nie wie, w końcu z jakimś gościem się dogadałem i TYDZIEŃ (!) czekam na maila z ofertą. To jakaś porażka jest.
    Więc ponawiam pytanie, czy robiliście jakieś może jakieś rozeznanie w temacie wynajmu długoterminowego i możecie się podzielić jakimiś informacjami, jak to wygląda na tle konkurencji?
    Chcą Cię przeczekać i sprawdzić czyś jako człowiek godzien Alfy

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Nie alfa

Domyślnie

Cytat Napisał PietereQ Zobacz post
    Potraktowano mnie tak samo, w jednym z leasingów zaproponowano mi vw jette zamiast giuli ;D

Użytkownik Rowerzysta Avatar uTvo0
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)

Domyślnie

Już kiedyś gdzieś pisałem. Z Express Rent a Car dostałem ofertę na wynajem długoterminowy Giuli (na osobę fizyczną). Nie była zbyt ciekawa, ale możliwość jest.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quadrifoglio156
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    czarny

Domyślnie

Co chcesz wiedzieć?
    Napisz do mnie na priv na: biuro@kalkulator-leasingowy.pl

Zbyszek
    Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
    LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Azalgo
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    Giulia Veloce 2.0T

Domyślnie

Cytat Napisał Quadrifoglio156 Zobacz post
    Co chcesz wiedzieć?
    Napisz do mnie na priv na: biuro@kalkulator-leasingowy.pl

Zbyszek
    Masz coś ciekawszego w ofercie od integrale na DG?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Pajęczno
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Tak z ciekawości, czy dla leasingodawcy ma znacznie czy jestem VATowcem?

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Nie alfa

Domyślnie

Raczej nie, ale dla twojej opłacalności zakupu już tak.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quadrifoglio156
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    czarny

Domyślnie

Cytat Napisał Azalgo Zobacz post
    Masz coś ciekawszego w ofercie od integrale na DG?
    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Wyślij mi ofertę integrale jaką dostałeś na maila lub zadzwoń 600460640. To nie miejsce na publiczne rozmowy o szczegółach.
    Gdybym nie miał, to nie pracowałbym w tym zawodzie
    Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
    LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia