Niestety nie wiem jakie mam chwilowe nie działa mi ta opcja na ics byłem u kilku speców i nikt nie wiedział co jest grane ...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Niestety nie wiem jakie mam chwilowe nie działa mi ta opcja na ics byłem u kilku speców i nikt nie wiedział co jest grane ...
Bo ICS nie pokazuje chwilowego spalania.
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
To ten komputerek na środkowej konsoli :-) pytałem elektryka i byłem u ludzi którzy robią alfy tylko i każdy rozkłada ręce
Szukam alfy dla siebie, właśnie 156 2,5 V6 i tak Was czytając najlepszą decyzją na świecie byłoby po prostu kupienie jakiegoś Golfa w TDI zamiast jejBo na pewno kupię gruza z silnikiem do remontu
Jednak jestem głupi i dalej planuję utopić pieniądze (te, które mam jak i te których nie mam) w tym aucie. Jak toś powiedział "łutututu, pyk i dwójeczka"![]()
Kupuj i się nie zastanawiaj
To ja tak samo robię, ale od czasu do czasu, i tylko jak silnik jest już rozgrzany. [MENTION=53775]darkghost[/MENTION]- przecież tu nikt nie odradza tego silnika, akurat te silniki są bardzo trwałe, ale zawsze może się zdarzyć, że auto trafi do jakiegoś barbarzyńscy, który go np. w ogóle nie serwisuje, a jak coś zacznie źle działać to sprzedaje.