Dostałem rabat 17% na Stelvio 210KM z konfiguratora. Chyba całkiem sensownie? W innym salonie 12% także różnica spoko ale nie negocjowałem praktycznie wcale. Rabat na firmę z uwzględnieniem konkretnej grupy działalności.
chcą wyprzedać stocki na poczet wyprzedanych stocków, ot co. Auto się marnie sprzedaje, zalegają wozy jeszcze gdzieniegdzie z 2019, więc wypychać trzeba.
- - - Updated - - -
a ja dostalem na otomoto linka do giulii 2.0, która jeszcze nie przyjechała do salonu ale już ma cenę na poziomie 146 tys i całkiem niezłą konfigurację.
Strony i sklepy internetowe www.CyfroweJutro.pl
Kolega podobnie, Stelvio 2.0 280km skonfigurowane na około 270tys. W AutoResie dostał 17% rabatu pod warunkiem finansowania salonu (chyba PKO Leasing to był). Całkiem sensowne warunki leasingu miał, jedynie gap ciut drogi.
Kupno prywatnie a Leasing to sa inne kryteria rabatu. Leasing tutaj można jeszcze z Vat pokombinować i utargować te 17%.
Podajcie drodzy Państwo rabaty prywatne pod zamówienie to wtedy sie przekonamy jak jest marnie.
Zamówiłem MY 2021 i prywatnie też można właśnie 17%, tylko trzeba mieć jakiś argument..np. Alfisti albo grupa zawodowa, konfiguracja VIP itd. Podejście u dealerów jest bardzo różne więc warto sprawdzić u kilku.
Ostatnio edytowane przez TILT ; 06-03-2021 o 23:03
Giulietta 1.4 MA / AR 147 JTDM 16V