ja jestem za 4podobaja mi sie takie innowacje. alfa kojarzona jest z pieknem a w 4 linku jest moim zdaniem duuuzo piekknnna
![]()
Propozycja nr 1
Propozycja nr 2
Propozycja nr 3
Propozycja nr 4
Propozycja nr 5
ja jestem za 4podobaja mi sie takie innowacje. alfa kojarzona jest z pieknem a w 4 linku jest moim zdaniem duuuzo piekknnna
![]()
te kobiece wdzięki z 4 nie dają mi spokoju.. :-D
ale jednak koniec końców - nr 5
Coś czuję, że głosów sondzie dot. loga będzie więcej niż w tej na temat reputacji![]()
A czy ktos zastanowil sie na temat praw autorskich do zdjec wykorzystanych przy tworzeniu grafik?
a jak ryjcu sprawa wygląda w przypadku logo AR w twojej sygnaturce ? to samo w przypadku foty z avatara - autor rozumiem pozwolił ci wykorzystać ?
przestań wszędzie szukać problemu
same też się znajdą
ja głos oddałem i tyle
Ostatnio edytowane przez bocian ; 18-10-2009 o 21:06
jakby co to mam pakiet prasowy 8C z Genewy z licencją na niekomercyjne wykorzystanie - w razie czego udostępnie autorowi pracy nr 5 , podmieni fotkę i Adasco będzie szczęśliwy![]()
oczywiście, w poniedziałek dzwoniłem do Fabrizio Marccioniego autora zdjęć 8C![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
GDZIE????????
Chyba pozwolil.... to MOJA fota....to samo w przypadku foty z avatara - autor rozumiem pozwolił ci wykorzystać ?
Ja go nie szukam, ale moze to zrobic autor ujecia w zwycieskim projekcie. Zreszta - to nie moj problem, ale po kolezensku proponuje zwrocic na to uwage. I nie ma sie co tak pienic, bo jeszcze pomysle, ze "prawda w oczy kole".... A przeciez jestescie czysci, prawda?przestań wszędzie szukać problemu