Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
nie wiem czy znacie ten sklep ja u nich zamawiałem koszulki zawodnicze na quady a maja też smycze itp. może się komuś przyda![]()
na takie?![]()
projekt już jest, wykonawce też już mamy tylko potrzeba trochę czasu bo aktualnie poszło zamówienie na kolejną partię smyczy a zamówienie skórzanych etui to już nie przelewki
Co do etui to będzie ono - jak wspomniałem - skórzane a model jak widać powyżej tylko jest dylemat która wersja - czy z logo AR czy z logo klubowym. niby taki detal a jednak
oba mają wady i zalety:
- logo klubowe plus 'Alfaholicy', osoba niezwiązana z klubem raczej nie będzie wiedziała że chodzi o markę Alfa Romeo
- logo AR plus 'Alfaholicy', na gadżetach klubowych dobrze by było w sumie umieszczać logo klubowe
mi to w sumie obojętne, tylko pytanie czy Wam też ?
Czy są dostępne różne kolory? (czarny, czerwony)
Ja bym się osobście pisał na wersję z logo marki.
Jaki jest orientacyjny koszt?
W ofercie dostępny był jeszcze kolor czarny choć aktualnie podobno niedostępny. Ale może będzie już dostępny w dniu, jak będziemy zamawiać.
Koszt jeszcze nie jest znany aczkolwiek zamówienie przez Nas minimalnej ilości 25 sztuk kosztuje nas ponad 30zł/szt brutto więc i cena sprzedaży przekroczy 30zł
Przypominam że wyrób będzie w 100% ze skóry naturalnej![]()
ja się piszę na to z logo AR, jest świetne, podoba mi się, zamówię na 100% jak będzie, choćby miało 50zł kosztować
i na bank wezmę dwa albo i więcej, dla mnie i mojej narzeczonej![]()
Ostatnio edytowane przez markus ; 16-01-2010 o 21:00
jeszcze nie
jak tylko zamówimy towar to pojawi się stosowne info
nie chcę tu składać jakiś obietnic bo też w sumie do mnie nie należy ostateczna decyzja ale najwcześniej pewnie za około 3 tygodnie będą zapisy, tak mi sie wydaje![]()
teraz na razie musimy wybadać jak duże jest zainteresowanie na to a potem złożyć zamówie, którego realizacja trwa około 14 dni roboczych![]()
Ja też jestem chętny na etui, do tego czekam na smycze![]()
"Przyczajony coupe, ukryty sedan - Alfa Romeo 156 1,9 JTD"