mimo tego ze bedziesz mial zone dostaniej palec w dupke za brak mnei na liscie ze alfa nie zyje i bedzie przeszczep serca to nei znaczy ze nie wpadnedo tej pory bedzie gotowa
![]()
mimo tego ze bedziesz mial zone dostaniej palec w dupke za brak mnei na liscie ze alfa nie zyje i bedzie przeszczep serca to nei znaczy ze nie wpadnedo tej pory bedzie gotowa
![]()
Na 99,9% będęten 0.01% to wypadki losowe, za które nie odpowiadam, ale zrobię co w mojej mocy. Rozumiem, że na wódce będzie dopisek Alfaholicy?
![]()
Chętnie wpadnę i pożegnam Twoją wolność![]()
piotras Ty rób belle bo bedziesz palić gume a jak bedziesz tak fikać to powiem wszytskim ze chcesz kupić honde![]()
talina licze na Ciebie
barney to dobra okazja do integracji
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
No w takim razie mojej zielonej niuni też nie może zabraknąćGum nie spali ale światełkami pomiga
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
oj to chyba przyczepka na wódeczke sie przyda![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
bede i ja![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
marshall pewnie, że tak! Wiec na pewno muszę wpaść do GliwicMarshal czy czasem nie było Cie na myjni przy stacji ST1 na 3-Maja?
![]()
hmm chyba nie![]()
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
najprawdopodobniej tez wpadnejedziemy na summer cars to co mnie zbawi doloczyc sie do orszaku;pp