heheh nie zapraszej bo ci braknie jak wszyscy z smakiym przydom
heheh nie zapraszej bo ci braknie jak wszyscy z smakiym przydom
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
do kierej tak myslicie tam impreowac bo kurcze w nd lece po łopony do krakowa do kefirek90 z alfa klubu i bym najwyzej doleciał w drodze powrotnej do was...
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Też się piszę na spota,niestety 166 kę posłali mi do kasacji, ale jest już nowa zabawka
![]()
Siemka znów mnie łominie pieron by to szczelił ale musze se perełke podszcziglować bo do raichu w maju sie kulom i niechca niespodzianek pozdr foor all![]()
No to kto z Tyszan wie jak to tam trafić
bo zaś coś mi się popierdzieli i wjadę jeszcze na spotka GOLFA![]()
niema takiej opcji ,wiesz gdzie sa 3 stawy w katowicach to tam wjeżdżasz na AUTOSTRADE A4 jedziesz w kierunku WROCŁAWIA i zjezdzasz na 1 mopsa (parking z stacja shell )( z górki i na górce jest wjazd tak ze sie nie rozpędzac pod górkę
)
masz trase z 3 stawów
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....6&v=true&utf=1
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Adams dobry człowieku, dziękuje Ci żeś mnie wpisał na ta lista, ale wiesz ABS Absolutny Brak Czasu
Cholera, poznałem dziewuchę i chyba niestety będe musiał niedziele poświęcic jej
![]()
Więc , aj , jutro wieczorem się określę czy przyjade moim wechikułem![]()
hmm oj cięzko będzie. Chodz juz o tym myślałem jutro z nią pogadam
ale wątpie żęby się zgodziła
A na tym wypadzie mimo podziwiania naszych Bell będą jakieś atrakcje ? typu klepanie maski w Golfie albo coś ?
Tylko ponoć ma być cięzko z pogodą![]()