kolejny spot na basenie...... mówię wam będzie fajnie.... pluskanie suana i jacuzzi
kolejny spot na basenie...... mówię wam będzie fajnie.... pluskanie suana i jacuzzi
WWW.TMIN.PL - WARSZTAT ELEKTROMECHANICZNY i DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA *** CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZĘŚCI ZAMIENNE ***
spot udany...nawet ujdzie w tłoku jakoś to jak długo czekaliśmy na jedzonko![]()
Czarna 156 2004r
To kiedy następny? czuję w sumie lekki niedosyt bo większość siedziała daleko i nie miałem okazji żeby wszystkich poznać lepiej, nadrobię następnym razem, pozdroowki dla wszystkich i dzięki za spotkanie![]()
Było bardzo fajnie,ja dawno nie byłem na spocie i dzięki urlopowi zaliczyłem go.Faktycznie na żarcie się długo czekało i ustawienie stołów nie pozwoliło nam wszystkim swobodnie rozmawiać ale nastęnym razem wybierzemy coś lepszego.Do zobaczenia,pozdrawiam.
Aaaa zapomniałem,tak jak wspominałem na spocie zamawiajcie sobie u wery ramki,kubki i flagi.Naprawdę jak jedzie tyle Alf i większość ma flagi to robi ogromne wrażenie.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
ramki to u mnie a nie u Wery![]()
Tak,tak rameczki u Yoopiego![]()
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Rekordu nie bylo - ale spocik nalezy zaliczyc do udanych!!
Aha - no i pozdrowienia dla kola z Omegi :mrgreen: - bo jak mawiaja: smiech to zdrowie!![]()
Było wybornie, dzięki za miłe towarzystwo <piwo>
Pozdrowienia dla Łodzi :mrgreen:
Ps marcins737 jeszcze raz dzięki za konfigurację sprzętu, droga do domu była bardzo miłaDD
Ja P##&*@!@^@Napisał Yoopi
Byłem w szkole tego dnia na WSHE, na Reala mialem 2 kroki a tu taki zonk, nic nie wiedziałem o spotkaniu, które przeleciało mi koło nosa :cry:
Szkoda Adaś, że nie wbiłęś mi tej informacji na GG.
Teraz będe pilniejszy w śledzeniu infromacji o potencjalnych spotkaniach i mam nadzieje, że w koncu poznam kolegów i koleżanki zaszczepione wirusem "Alfa" :mrgreen:
Pozdrawiam pozostajac jednocześnie w smutku z powodu nieobecności
Cya
eh.... mowilem Ci przeciez, jak u mnie byles. Odpowiedziales wowczas, ze nie dasz rady, bo masz wyklady.... stad nie atakowalemNauka to wazna rzecz.