Zaraz zaraz co tu się dzieje,co to za pozoracyjny filmik?? Widze ,że wszyscy fachowcy i juz osąd wydany.No niema co pogratulować takiej zajebistej docielkiwości.I co??? Ludzie jakie 2,5 V6!Przecież dźwięk z mojego filmiku nawet nie przypomina tego z podanego przez kogoś tam!! NIby po jaką cholere miałbym przywłaszczać sobie czyjąś własność ???? Tymbardziej ,że szału nie ma( zresztą i na pierwszym i na drugim filmiku).Wiec o co caman??? Aż taką antysympatią człowke cieszy się na tym forum????
Powiem tak,nagram jeszcze cos ,bo pogoda ładna więc można coś jeszcze nakręcić.Tym razem widok z 2 zegarów,proszę bardzo.Może zamknie to usta co poniektórym i skończy oczernianie typu oszust itp.Ja rozumiem ,że tu połowa ludzi nie wie j jak jeździ szybszy diesel ,ale bez takich chwytów!! Są ludzie na forum ,którzy widzieli auto i wiedzą jak ono przyspiesza i jak brzmi .Mam nadzieję ,że się wypowiedzą w tym temacie.
Do znawców ,któzy słyszą odcinke jak w V6 ,no bardzo gratuluje słuchu,złaszcza przy jakości nagrywania nokią 6300,może trzeba by do jakiejs filharmonii się zapisać?? A słyszął ktos o zmianie biegu z gazem w podłodze???
Ludize opanujcie się troche,nawet już głupiego filmiku nie mozna dać,bo powiedzą ,że V6,dobrze że nie V8.
daj inny filmik lepszej jakosci to może zamkniesz usta niedowiarkomchociaż po obejrzeniu tego filmiku z wczesniejszej strony sam mam wątpliwosci...
Ostatnio edytowane przez majster ; 03-11-2010 o 10:45
Spokojnie panowie ,jeszcze dziś to się wyjaśni.
Doczekasz się,aja mam nadzieję doczekać się szumnych przeprosin.
kolego napisłes tam kiedys (na którejs z stron tego tematu), że uwaga cytuje - "przy okazji Witek zmienił mi kąt wtrysku" - jak sie zmienia kąt wtrysku w jtd???kto mi to wytłumaczy???
Zapytaj Witka ROgalottiego W MR MOTORS.Pwiieidzał mi ,że żeby zmniejszyć dymienie robi tak ipatent m.in. w alfach 159 po wycince DPF.
Ja tylko zadam kilka pytań...
1. Dlaczego zegary są Zielone ?
2. Po przerobieniu na moje w przebiegu licznika wynosi ponad 180 tys. W twoim aucie jest ponad 80 jak pisałeś.
3. Ewidentnie słychać tam cześć cylindrów benzynowych.
Tylko moje spostrzeżenia.