ja bd wyjezdzal z pszczyny to moze ugadamy sie pod Borimem (kolo hotelu imperium troche za ganinexem na DK1). i bysmy razem polecieli od pszczyny?? jak co to kolo ktorej??
ja bd wyjezdzal z pszczyny to moze ugadamy sie pod Borimem (kolo hotelu imperium troche za ganinexem na DK1). i bysmy razem polecieli od pszczyny?? jak co to kolo ktorej??
Gdyby się tak wszyscy co chwilę zatrzymywali to trzeba by było o 7 rano ruszać. Weźcie się do kupy na śląsku, później w Tychach i śmigacie na Cieszyn. Reszta jak nie chce nadrabiać drogi, to niech gdzieś czeka na DK1. Zobaczy rząd Alfiszonów to się dołączy.
Np. ty Socik sobie możesz poczekać na tej długiej prostej co się ciągnie od Ganinexu do Goczałkowic wzdłuż DK1.
A Ci co jadą sami bądź się zgubią: naprawdę to żadna sztuka dostać się do Auchan o którym wspomina organizator. Wjeżdżacie do BB i kierujecie się na S1 w stronę Cieszyna. Tylko się nie rozpędzajcie za bardzo z górki, bo za chwilę trzeba wjechać do Auchan stojącego tuż przy S1.
Więc do zobaczenia.
PS: Przyjadę brudną Alfą...bardzo brudną...
PS2: ale to i tak nic, znając życie Rafał wpadnie Fordem haha![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Więc i ja się pojawię , w sumie dziś mogę powiedzieć, że na 99 %,weekend wolny więc belle trzeba pogonić![]()
Ci ktorzy chcieli by zostac i przenocowac (namioty/camping) proponujemy najlepsze miejsce w Ustroniu http://www.turystyczny.org/kempingi_...otowe-751.htmlpole pod sama Rownica a widok na Czantorie, miedzy gorami wisla w ktorej mozna poplywac
![]()
ja z moja luba zapewne tam zacumujemy![]()
tak liczę, że ja muszę wyjechać gdzieś 6.30, żeby wię wyrobić w miarę w terminie.. Kurde, weekend a ja i tak się nie wyśpię![]()
nie starscrem i dolti a starscrem i doldi mała różnica ale jest
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Chłopaki, a co z tym grilem, myśli ktoś coś![]()
domek z grillem wynajmujemy za 50 zl dzielone na wszystkich zerknij sobie na foty osrodka trzeba zabrac kielbaski i wegiel tylko